Foto-Album

Foto-Album

Steppen met de veulens

Door Ilona Kooistra, 17-4-2007.9457 keer bekeken.

13 april 2007: het is mooi weer, we gaan een stuk steppen met onze 'veulens' Camee en Khabal


Camee is op het moment van deze foto's bijna 2 en Khabal is iets meer dan anderhalf jaar jong.



We hebben vanaf hun geboorte vaker met ze gewandeld, naar het bos, over de straat en door het dorp. Ze zijn dus goed bekend met verkeer en hebben geleerd mee te wandelen zonder te trekken, duwen enz. Ik heb met Khabal aan de hand ook gefietst, en hij is ook mee geweest naast zijn moeder Baladeika terwijl ik op haar reed.



Fietsen met paarden is hartstikke leuk, maar het nadeel is wel dat je -áls er iets gebeurt- altijd zo'n onhandig ding bij je hebt, wat nogal in de weg kan zitten (dit merk je vooral met jonge paarden uiteraard). Lopen is gezellig, maar voor wat betreft training van lichaam en hoeven schiet dat niet zo op want wij kunnen niet zolang hardlopen/draven als zij.



We hebben een hartstikke leuke andere manier gevonden: steppen! Het was even zoeken naar een geschikte step maar we hebben hem gevonden. Hieronder een verslag van een step-rit met Khabal en Camee. Op het moment dat we de foto's hebben gemaakt, zijn ze allebei één keer eerder mee geweest naast de step. Ze deden eigenlijk bijna meteen alsof ze nooit anders hadden gedaan.



We hebben diverse enthousiaste reacties gekregen van mensen over de steps, met de vraag waar we ze vandaan hebben gehaald. De steps zijn zo geschikt voor paarden en goed van kwaliteit dat we hebben besloten om ze via onze webwinkel aan te bieden. Als het jou ook leuk lijkt om te gaan steppen (met of zonder paard), klik dan hier voor een uitgebreide webpagina over de steps.

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Vertrek van huis

Poep ruimen
In het dorp

Terugweg

Wachten voor de oversteek


Hoeven checken
       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De plek waar deze fotoserie is gemaakt, is gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Algemeen
Mooie rij-omgeving
Eetgelegenheid bereikbaar te paard
Overnachtingsplek
Hier woon ik en/of mijn paard

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.paardnatuurlijk.nl