Persberichten

Persberichten
Deze persberichten kun je via RSS ook in je newsreader of mobieltje ontvangen. Deze feed is opgenomen in de feedo RSS gids

@ Neem een E-mail abonnement op Paard Natuurlijk Persberichten: AanhefOrganisatieE-mail adres


Paard Natuurlijk Persberichtdinsdag 3 februari 2009
Paard Natuurlijk introduceert innovatieve bekappingsgereedschappen.Lees persbericht
De Paard Natuurlijk organisatie heeft bekappingsgereedschappen ontwikkeld die speciaal bedoeld zijn voor mensen die zelf hun paard willen bekappen. Deze gereedschappen zijn gemakkelijker te hanteren dan de traditionele gereedschappen en sluiten beter aan bij de populaire natuurlijke bekappingsmethode. Bij deze vorm van hoefonderhoud is het belangrijk dat de hoeven veel frequenter worden bijgewerkt dan bij de traditionele bekapping. Dit streven is het beste haalbaar wanneer de eigenaar van het paard zelf de hoeven leert verzorgen. Onder de innovatieve producten bevindt zich een hoefstandaard waarin de hoef van het paard tijdens de bekapping comfortabel kan liggen, een S-vormige rasp waarmee de afwerking minder vaardigheid vereist, en het zojuist gepresenteerde top product: de ComfortTrim, een persluchtaangedreven apparaat waarmee het bekappen voor de paardenhouder ook fysiek een gemakkelijk karweitje wordt.

Paard Natuurlijk Persberichtwoensdag 14 januari 2009
Paard Natuurlijk verwelkomt de 1500ste deelnemer voor de cursus Natuurlijk BekappenLees persbericht
De Paard Natuurlijk organisatie verwelkomde afgelopen weekeinde de 1500ste cursist die zich de kunst van het Natuurlijk Bekappen eigen wilde maken. Natuurlijk Bekappen is een in populariteit winnende vorm van hoefonderhoud die niet gebaseerd is op traditie, maar op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Bij deze vorm van hoefonderhoud is het belangrijk dat de hoeven veel frequenter worden bijgewerkt dan bij de traditionele bekapping. Dit streven is het beste haalbaar wanneer de eigenaar van het paard zelf de hoeven leert verzorgen.

www.paardnatuurlijk.nl

Teller