Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 26 juli Workshop Natuurlijke Voeding - je bent wat je eet

Korte omschrijving:

Natuurlijke Voeding Pleasure Gaits ism Kris Marneffe, EquiFyt Eet u dezelfde voeding in hartje winter als in hartje zomer? Nee toch! En hoe zit dat dan met uw paard? Ook zij zijn van oudsher gewend gevarieerd voedsel te eten (grassen, kruiden, zaden, enz. …). Hoe zit dat dan met samenstelling van de brok/muesli die wij onze paarden aanbieden?

Uitgebreide omschrijving:

Natuurlijke Voeding Pleasure Gaits ism Kris Marneffe, EquiFyt

Eet u dezelfde voeding in hartje winter als in hartje zomer? Nee toch! En hoe zit dat dan met uw paard? Ook zij zijn van oudsher gewend gevarieerd voedsel te eten (grassen, kruiden, zaden, enz. …).In de vrije natuur kon het zelf zijn keuze maken uit de verschillende grassen en kruiden die het nodig had om zich energetisch in balans te houden of bij afwijking, zijn balans te herstellen. In de huidige leefomgeving is een paard afhankelijk van de voeding die hem door de mens aangeboden wordt.

Kris Marneffe, directeur EquiFyt beschikt over een enorme hoeveelheid kennis op het gebied van voeding en de invloed van goede voeding op de gezondheid bij paarden. In 2007 zal Kris een aantal workshops geven bij Pleasure Gaits om de kennis bij geïnteresseerden te vergroten omtrend de invloed van voeding op lichaam en geest van het paard. Met behulp van een polariteitstest kan de voeding specifiek voor jouw paard uitgemeten worden.

Wil je meer weten over deze holistische kijk op voeding? Meldt je dan aan voor deze workshop. Bezoek onze website voor uitgebreide info en een inschrijfformulier.

Datum: 26 juli
Aanvang: 13.00 uur tot ca 17.00 uur
Kosten: € 45,- incl. koffie, thee en lesmateriaal
Lokatie: Hechtel, België (45 minuten van Eindhoven en Maastricht)

Deze advertentie is geplaatst op 24-3-2007 en is 424 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: pleasuregaits
E-mail: sandra@pleasuregaits.com
Homepage URL: www.pleasuregaits.com
Telefoon 1: +32 11 666 158
Straat en nummer: Kamertstraat 20
Postcode: b3940
Woonplaats: Hechtel
Land: België


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl