Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Ervaren verzorgster/bijrijdster van 33 zoekt...

Korte omschrijving:

ik ben al heeeel lang op zoek,wie weet naar jou en je paardje.Lees snel meer...

Uitgebreide omschrijving:

Ik ben 33 en rijdt al sinds mijn 7jaar. Ik heb in mijn "jeugdjaren" heel veel rij ervaring op gedaan met mijn eigen pony in wedstrijden (zowel spring als dressuurwedstrijden). Ik was aangesloten bij de LRV (in Belgie)en heb het daar altijd heel erg naar mijn zin gehad. Toen ik 18 werd ben ik gaan studeren en had ik stuk minder tijd om te rijden en ben ik tijdelijk wat minder gaan investeren in het hele presteren gericht bezig zijn (waar ik trouwens niet om gaf, lekker buiten rijden is ook heerlijk)
Na studeren volgt er vriendje, man en kinderen om een lang verhaal kort te maken en ben ik vooral bezig geweest met het rijden op maneges (omdat mijn pony te oud werd en op pesioengerechtigde leeftijd kwam)helaas was dat niet "mijn ding" en ben ik op zoek gegaan naar een verzorgpaard. Zo ben ik in de afgelopen jaren veel paarden tegen gekomen. Jonge, oude, moeilijke, hele goeie, hele lieve, hele moeilijk te doorbreken in het krijgen met contact, ... Ik heb veel ervaring in het rijden en in de omgang met paarden en met de mensen er omheen.
Ik ben niet te beroerd een handje toe te steken bij de verzorging van de paarden, zoals een keer de stal uitmesten,zadels poetsen,...maar ik wil ook lekker kunnen rijden. Het liefste met een paardje met wat pit(wel betrouwbaar) en als het even kan vind ik het ook nog leuk om samen met andere op pad te gaan.
Nou liever een lang en duidelijk verhaal en wie weet kom ik nu iemand tegen??
Gr Natalie en bedankt voor je tijd.
ik woon in zeeland (hulst, liefst een beetje in de buurt, ik heb wel een auto ter beschikking, dus kan ook in de streek eromheen)

Deze advertentie is geplaatst op 19-6-2007 en is 731 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: natalie bryss
E-mail: familie@bryssinck.nl
Woonplaats: zeeland
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl