Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: NH-clinic 13 en 14 oktober met Igor Ost - regio Kortrijk

Korte omschrijving:

Op 13 en 14 oktober komt NH-lesgever Igor Ost langs voor een 2-daagse clinic. Nu heb ik paarden teveel en deelnemers te weinig. Wie wil deelnemen met eigen paard of één van mijn paarden, neem gerust contact op.

Uitgebreide omschrijving:

Na de positieve ervaringen met mijn eigen hengst, zou ik graag met enkele van mijn andere paarden ook verder werken met NH, en wil ik anderen ook met deze methode laten kennismaken.

Daarom komt de NH-lesgever Igor Ost langs voor een 2-daagse clinic. Nu heb ik paarden teveel en deelnemers te weinig. Wie wil deelnemen met eigen paard of één van mijn paarden, neem gerust contact op.

Zijn methode: via NH grondwerk een goede basis leggen voor het verdere werk, zodat je een werkwillig paard krijgt dat licht aan de hulpen staat. Ook zeer geschikt voor dressuurruiters, eigenlijk voor alle takken van de paardensport.

Kostprijs valt goed mee: 80 euro per persoon per dag vanaf 4 deelnemers, dus 160 euro voor 2 dagen. Per dag heb je maar liefst 6 uur les.

Een standaard programma van een tweedaagse stage vind je in de link hieronder. Afhankelijk van de vorderingen van mens en paard, kan het grondwerk meer of minder tijd in beslag nemen.

Vraag gerust meer informatie, of reserveer al een plaatsje. Mijn e-mail: carline.vanhie@belgacom.net.

Meer informatie over de inhoud van de clinic: http://users.skynet.be/Quartzo/pages/stageinhoud.htm

Deze advertentie is geplaatst op 22-9-2007 en is 504 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Carline
E-mail: carline.vanhie@belgacom.net
Land: België


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl