Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Ervaren bijrijdster / bijrijder, lief en betrouwbaar

Korte omschrijving:

Ik ben 32 jaar en rijd paard vanaf mijn 6e. Op mijn 15e ben ik prive paarden gaan berijden, van z dressuur tot m springen. Zelf heb ik geen wedstrijd ervaring! Als kind ging ik elke zomer op paardenkamp om op de heide, in het bos of langs het strand te rijden. Tijdens mijn studie heb ik het paardrijden even gestaakt, maar sinds een jaar heb ik het rijden weer opgepakt. Het liefste rijd ik dressuur in de bak en als afwisseling ga ik graag naar het bos. Samen met het paard of gezellig met een groep. Ik ben niet bang aangelegd en met mijn lengte van 1.83 m ben ik moeilijk eraf te krijgen. Ook heb ik een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel, het paard en mezelf werk ik niet graag in de nesten. Nu zoek ik een lieve schat om te vertroetelen en om flink aan het werk te zetten. Ik wil weer les nemen om mezelf te scholen en het paard te verbeteren. Spreekt u dit aan, bel me dan! o6 2250 8808

Uitgebreide omschrijving:

Ik ben 32 jaar en rijd paard vanaf mijn 6e. Op mijn 15e ben ik prive paarden gaan berijden, van z dressuur tot m springen. Zelf heb ik geen wedstrijd ervaring! Als kind ging ik elke zomer op paardenkamp om op de heide, in het bos of langs het strand te rijden. Tijdens mijn studie heb ik het paardrijden even gestaakt, maar sinds een jaar heb ik het rijden weer opgepakt.

Het liefste rijd ik dressuur in de bak en als afwisseling ga ik graag naar het bos. Samen met het paard of gezellig met een groep. Ik ben niet bang aangelegd en met mijn lengte van 1.83 m ben ik moeilijk eraf te krijgen. Ook heb ik een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel, het paard en mezelf werk ik niet graag in de nesten.

Nu zoek ik een lieve schat om te vertroetelen en om flink aan het werk te zetten. Ik wil weer les nemen om mezelf te scholen en het paard te verbeteren.

Spreekt u dit aan, bel me dan! o6 2250 8808

Deze advertentie is geplaatst op 25-9-2007 en is 817 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Gerlinde Vink
E-mail: gerlinde.vink@gmail.com
Homepage URL: bijrijdster-bijrijder.hyves.nl
Woonplaats: Leusden
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl