Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Holistisch Paardenweekend

Korte omschrijving:

Nieuw arrangement bij Stal Paradiso: Holistisch Paardenweekend Wil je wel eens iets anders doen met je paard en genieten van strand en duinen? Dan ben je welkom om met max. drie personen/paarden bij ons te komen voor een holistisch paardenweekend. Op zaterdag zijn er lessen in overleg kunnen onderwerpen zijn: verzorging, longeren, zitten in balans, vrij werken, inspannen, rijles gebaseerd op integrated riding, communicatie met je paard, inspannen, lichaamsbewustzijn, principes van Tteam en Ttouch met grondoefeningen. Op zondag wordt er een buitenrit gemaakt onder deskundige begeleiding.

Uitgebreide omschrijving:

Ontspannen leren

Nieuw arrangement: Holistisch Paardenweekend

Wil je wel eens iets anders doen met je paard en genieten van strand en duinen?
Dan ben je welkom om met max. drie personen/paarden bij ons te komen voor een holistisch paardenweekend. Indien je paarden hebt die makkelijk buiten blijven 's nachts, kan de groep uitgebreid naar max. 6 personen/paarden. (er zijn drie boxen).

PROGRAMMA

Zaterdag lesdag:

09.00 Aankomst: inchecken hotel, paarden stallen en bij laten komen van de reis. (Evt. voorovernachting mogelijk) - Koffie en kennismaking
11,00 Lesprogramma. Dit wordt vooraf samengesteld, afhankelijk van leervragen in de groep. Onderwerpen kunnen o.a. zijn: kuddegedrag, verzorging, longeren, zitten in balans, vrij werken, inspannen, rijles gebaseerd op integrated riding, communicatie met je paard, inspannen, lichaamsbewustzijn, principes van Tteam en Ttouch met grondoefeningen.
13.00 Verzorgde lunch
14.30 Vervolg lesprogramma
16.30 Vrij. Je kunt genieten van de gezellige badplaats die Noordwijk is. Naar de paarden kijken wij om!

Zondag: buitenrit

10.00 Onder deskundige begeleiding maak je een rit door de duinen, bossen en over het strand. Je kunt oefenen met nieuwe dingen die je zaterdag hebt geleerd.
13.00 Verzorgde lunch
14.30 Wat ter tafel komt.
De ervaring leert dat de holistische visie op het omgaan met paarden en het in de praktijk brengen hiervan veel gespreksstof geeft. Met deze manier van het uitoefenen van de paardensport komen wij elkaar en onszelf tegen. Er worden soms grenzen verlegd. Het is prettig om ruimte open te houden om hierover in gesprek te gaan. Zo krijgt het nieuw geleerde meer inhoud.


PRIJZEN
Paard: € 30,- incl. onbeperkt hooi
Mens: Ca. € 26,50 logies/ontbijt van oktober tot december bij StayOkay. Incl. diner: € 37,90.

Wij kunnen in overleg voor u ook andere accommodaties boeken.

De lessen, rit, twee lunches, koffie, thee, 'tussendoortjes' en vervoer van en naar uw verblijfsplaats kosten € 175,-- per persoon.



Geef je over: ga het aan!

Deze advertentie is geplaatst op 16-10-2007 en is 567 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: mirjam rutten
E-mail: mirjam.rutten@hetnet.nl
Homepage URL: stalparadiso.info
Land: Nederland

Ontspannen leren
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl