Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lessen bitloos rijden en natural horsemanship in Noord-Holland

Korte omschrijving:

Overstappen op bitloos rijden? Hulp nodig bij het volgen van een natural horsemanship programma? Problemen met je paard? Wij zijn bekend met diverse stromingen binnen de natural horsemanhip methodes. We kunnen een introductieles geven om je een indruk te geven wat je kunt bereiken met natural horsemanship en welke methodes er zijn. We geven ook les. Lessen worden áán huis gegeven. http://www.freewebs.com/equinoxhorseproducts/ equinoxhorseproducts@gmail.com

Uitgebreide omschrijving:

bitloos

Overstappen op bitloos rijden? Hulp nodig bij het volgen van een natural horsemanship programma? Problemen met je paard?

Wij zijn bekend met diverse stromingen binnen de natural horsemanhip methodes. We kunnen een introductieles geven om je een indruk te geven wat je kunt bereiken met natural horsemanship en welke methodes er zijn. We geven ook les. Lessen worden áán huis gegeven.

Voor wie over wil stappen op rijden zonder bit zijn er ook mogelijkheden. Basistechnieken uit de natural horsemanship worden gebruikt om de overstap naar bitloos rijden gemakkelijker te maken.

Wij hebben op onze eigen paarden, die we zelf hebben omgeschoold naar bitloos, een trektocht gemaakt van 150 km door Nederland en België, waarbij we ook door druk verkeer een steden heenmoesten. Veilig bitloos buitenrijden is voor iedereen mogelijk, maar ook bitloos dressuur rijden behoort tot de mogelijkheden. Veel paarden lopen meer ontspannen wanneer zij bitloos gereden worden.

De lessen duren ongeveer drie kwartier tot een uur en kosten 25 euro. Binnen een straal van 20 km geen extra reiskosten, daarbuiten reiskosten 0,20 ct per kilometer gerekend vanaf de postcode 1747 HG óf de postcode 1448 MN.

http://www.freewebs.com/equinoxhorseproducts/

equinoxhorseproducts@gmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 11-11-2007 en is 501 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland

bitloos
       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl