Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Clinic/Workshop 'communiceren met paarden'

Korte omschrijving:

Op 17 februari geeft Terra Natura op locatie Hippisch Centrum Rosworld in Zeijen een clinic/workshop 'communiceren met paarden'.

Uitgebreide omschrijving:

Clinic Communiceren met Paarden
Terra Natura - School for Essential Horse Communication

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in het omgaan met paarden op een natuurlijke en ongedwongen manier. Terra Natura, School for Essential Horse Communication, biedt met EquiLibretraining een bijzondere en zeer uitgebreide manier van natuurlijk omgaan met paarden aan. In de EquiLibreTraining staat de manier waarop paarden van nature communiceren centraal.

Op 17 februari geeft Terra Natura een clinic Communiceren met Paarden op Hippisch Centrum Rosworld te Zeijen.
In deze clinic werken we met verschillende voor ons onbekende paarden en laten zien hoe je met paarden kan communiceren via zijn eigen natuurlijke taal en hoe je op deze wijze een subtiel contact met hem kan opbouwen. Indien mogelijk laten we ook zien hoe het lichaamstaalwerk op de grond te vertalen is naar het rijden. Daarnaast geven we ook uitleg over de psyche en het natuurlijke gedrag van paarden.
Behalve toekijken, kan je op een clinic ook deelnemen aan een workshopgedeelte waarin enkele oefeningen voor lichaamsbewustzijn gedaan zullen worden.

Op de clinic kan je natuurlijk ook vragen stellen en persoonlijke uitleg krijgen. Tevens zijn er folders en foto- en videomateriaal aanwezig over de EquiLibreTraining.

De clinic begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Entree 15 Euro per persoon.
Een plaats voor de clinic dient gereserveerd te worden. Reserveren kan telefonisch op 06 - 36 000 725, per email op info@terra-natura.nl, of via de website.

Voor meer informatie over de clinic of overige activiteiten van Terra Natura kan je terecht op onze website www.terra-natura.nl.


Met vriendelijke groeten,
Het EquiLibreTeam van Terra Natura

Deze advertentie is geplaatst op 5-2-2008 en is 439 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Myst
E-mail: max_mesa@hotmail.com
Homepage URL: www.terra-natura.nl
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl