Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: ik heb plaats voor =4= paarden in een kudde, evt veulens oudere

Korte omschrijving:

ik heb plaats voor paarden van mensen die hun paard graag in een kudde laten leven en hun paard onbeperkt hooi willen geven. op dit moment is er geen rijbak. mijn huis staat in Beets en daarachter ligt het weiland. Ik vraag 175 euro per maand. Er zijn evt stallen aanwezig alleen die gebruik ik niet of enkel in hoogste nood of voor verzorging. De sfeer? Eén van vrijheid en de paarden vooral weer paard laten zijn. Verder gewoon dat wat je zelf wil. De kudde? 18 ponies en paarden, van falabella tot tinker en mérens, ieder ,met hun eigen specialiteit: 3 arabieren, 5 welshjes, 3 quarters, 1 appaloosa, 1 new forest, 2 merensen, en dat was het geloof ik wel. Buitenrijden? ja dat kan, je kan zo de polder in en naar het ijsselmeer. Een rijbak? neen heb ik niet vanwege vergunningen maar er is een stuk weiland waar je prima op kunt rijden. Nog meer informatie? ja. Meehelpen de boel aan kant te houden, helpen voeren (hooi!), en verder niet zo erg veel. Nog iets? Ja we zijn een startende zorgboerderij dus er komen ook vrijwilligers en mensen met een beperking, dus daar graag begrip voor! Eventueel ook voor paarden die een nieuw leven verdienen. Ik neem op dit moment alleen paarden aan die hertraind moeten worden en op zoek zijn naar een nieuwe baas. Er is ook een apart stukje wat gehuurd kan worden, helemaal self supporting, zelf onderhouden voor 400 euro per maand. Kunnen twee á drie paarden op. Je mag er een heel klein mini-schuurtje op plaatsen. Verder nog vragen? dat kan op 06-1546 9665

Uitgebreide omschrijving:

ik heb plaats voor paarden van mensen die hun paard graag in een kudde laten leven en hun paard onbeperkt hooi willen geven.

op dit moment is er geen rijbak.

mijn huis staat in Beets en daarachter ligt het weiland.

Ik vraag 175 euro per maand.

Er zijn evt stallen aanwezig alleen die gebruik ik niet of enkel in hoogste nood of voor verzorging.

De sfeer? Eén van vrijheid en de paarden vooral weer paard laten zijn. Verder gewoon dat wat je zelf wil.

De kudde? 18 ponies en paarden, van falabella tot tinker en mérens, ieder ,met hun eigen specialiteit: 3 arabieren, 5 welshjes, 3 quarters, 1 appaloosa, 1 new forest, 2 merensen, en dat was het geloof ik wel.

Buitenrijden? ja dat kan, je kan zo de polder in en naar het ijsselmeer.

Een rijbak? neen heb ik niet vanwege vergunningen maar er is een stuk weiland waar je prima op kunt rijden.

Nog meer informatie?

ja. Meehelpen de boel aan kant te houden, helpen voeren (hooi!), en verder niet zo erg veel.

Nog iets? Ja we zijn een startende zorgboerderij dus er komen ook vrijwilligers en mensen met een beperking, dus daar graag begrip voor!

Eventueel ook voor paarden die een nieuw leven verdienen.

Ik neem op dit moment alleen paarden aan die hertraind moeten worden en op zoek zijn naar een nieuwe baas.

Er is ook een apart stukje wat gehuurd kan worden, helemaal self supporting, zelf onderhouden voor 400 euro per maand. Kunnen twee á drie paarden op. Je mag er een heel klein mini-schuurtje op plaatsen.

Verder nog vragen? dat kan op 06-1546 9665

Deze advertentie is geplaatst op 27-9-2008 en is 1556 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: PaardEnSchool
E-mail: f.lauwekul@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl