Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden:

Korte omschrijving:

Te koop: Thyler of Walcheren, Highlandpony, hengstveulen geboren op 02-07-2008, wordt ±1.45 m.

Uitgebreide omschrijving:

02-07-2008

Te koop: Highland Pony

Thyler of Walcheren, hengstveulen, geboren op 02-07-2008, wordt ±1.45 m (dit ras is breder dan de meeste Fjorden, Haflingers etc. en dus ook erg geschikt als rijpony voor volwassenen). Hij wordt waarschijnlijk cream dun van kleur.

Thyler is een erg brede, stoere en ondernemende (zie filmpje…) knul. In de eerste uren na de geboorte heb ik imprinttraining met hem gedaan en hij vindt mensen geweldig. Hij loopt al goed mee aan het touwhalster en de lead rope en kent de principes van wijken voor druk en de eerste drie van de ‘7 Games’ van Parelli. Hij staat op een boerderij met minicamping en is dus totaal niet onder de indruk van landbouwverkeer, auto’s, honden en kinderen.

Zijn moeder, Yonder Bruar Lass of Craignetherty (Dibble), is in maart uit Schotland geïmporteerd en zijn vader, Whitefield Prince General, is dit jaar bij de Royal Highland Show in Edinburgh ‘Male Champion’ geworden. Thyler wordt ingeschreven bij de Schotse Highland Pony Society.

Thyler zal pas deze winter gespeend worden, maar een eventuele koper kan uiteraard voor het spenen al geregeld langskomen om alvast aan elkaar te wennen en te zien hoe het met hem gaat. Ik heb geen haast om hem te verkopen en wil dus de tijd nemen om een plekje voor hem te vinden (liefst bij iemand die aan NH doet) waar hij een ponywaardig leven kan leiden, dus waar hij in ieder geval niet alleen komt te staan en het liefst een plekje waar hij 24/7 naar buiten kan.

Foto’s van Thyler en zijn moeder: http://s221.photobucket.com/albums/dd262/wietekederijke/
Afstamming: http://www.allbreedpedigree.com/thyler+of+walcheren
Filmpjes: http://www.youtube.com/user/wietekederijke
Mail voor meer informatie over of foto’s van Thyler of zijn ouders naar: wietekederijke@hotmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 13-10-2008 en is 1072 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Wieteke
E-mail: wietekederijke@hotmail.com
Land: Nederland

02-07-2008
26-09-2008
26-07-2008
26-09-2008
09-08-2008

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl