Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: fjord 6 jarige merrie verkeersmak

Korte omschrijving:

Een pittige 6 jarige fjord merrie die meer wil dan alleen met mij stappen in het bos. Lekker draven en galop met een jonge meid. Zij zou erg geschikt voor dressuur zijn maar ze gaat alleen naar een ervaren ruiter. Verder willen wij het adres waar zij terechtkomt graag controleren en bij eventuele verkoop op de hoogte gehouden worden opdat wij haar in dat geval eventueel terug kunnen kopen. Zij verkeert in uitstekende gezondheid, onder controle bij dierenarts , tandarts en hoefsmid en wordt regelmatig ontwormt. Natuurlijk heeft ze geen stalgebreken en geen exceem. Zij is gechipt en heeft een paardenpaspoort, haar vader is Lestor, moeders vader is Cjellfeld, stokmaat is ongeveer 150 cm .Keuring: A premie 35 punten. Zij wordt nu recreatief bereden, voornamelijk buiten, maar kan ook de les in, op een manege. Ze beweegt prachtig, ze is heel leergierig en wil heel graag voor je werken.

Uitgebreide omschrijving:

fjord

Een pittige 6 jarige fjord merrie die meer wil dan alleen met mij stappen in het bos. Lekker draven en galop met een jonge meid. Zij zou erg geschikt voor dressuur zijn maar ze gaat alleen naar een ervaren ruiter. Verder willen wij het adres waar zij terechtkomt graag controleren en bij eventuele verkoop op de hoogte gehouden worden opdat wij haar in dat geval eventueel terug kunnen kopen.
Zij verkeert in uitstekende gezondheid, onder controle bij dierenarts , tandarts en hoefsmid en wordt regelmatig ontwormt. Natuurlijk heeft ze geen stalgebreken en geen exceem. Zij is gechipt en heeft een paardenpaspoort, haar vader is Lestor, moeders vader is Cjellfeld, stokmaat is ongeveer 150 cm .Keuring: A premie 35 punten. Zij wordt nu recreatief bereden, voornamelijk buiten, maar kan ook de les in, op een manege. Ze beweegt prachtig, ze is heel leergierig en wil heel graag voor je werken.
Ik verkoop haar vanwege mijn gezondheid/conditie en een goed huis is belangrijker dan de vraagprijs.

Pension stalling is mogelijk

Deze advertentie is geplaatst op 15-10-2008 en is 658 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Meis
E-mail: tvoorhuys@home.nl
Homepage URL: www.ontspannenindrenthe.nl
Woonplaats: Wapserveen
Land: Nederland

fjord
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl