Gezocht

Gezocht

Gezocht: Gezocht: bijrijder voor mijn New Forest E pony

Korte omschrijving:

Gezocht: 'natural' bijrijder voor Ishmir, een lieve New Forest E pony. Liefst voor 2 a 3 dagen in de week. Staat in Castricum.

Uitgebreide omschrijving:

Ishmir

Hoi iedereen,

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Roos Wattel, 22 jaar. Sinds 4 jaar heb ik een paard, een New Forest E-pony genaamd Ishmir (nu 15 jaar oud).

Ik zoek een bijrijder voor Ishmir voor 2 a 3 dagen in de week. Ma t/m do is bespreekbaar. In het weekends rijd ik hem zelf. Ik zoek een bijrijder omdat ik in Amsterdam op kamers woon, en Ishmir staat in Castricum.

De stal staat vlakbij het bos/duinen/strand dus je kan lekker met hem rijden. Ik rijd zelf puur recreatief met hem, ik heb een tijdje Parelli gedaan, en nu volg ik lessen Centered Riding. Ik ben wel serieus met Ishmir, ik vind het belangrijk dat hij lekker een paard kan zijn, dus ik rijd en behandel hem zo naturel mogelijk. Hij wordt bereden met een boomloos zadel, en wordt natuurlijk bekapt. Hij is ook te rijden op een touwhalster, en kent grondwerk goed. Ik zet hem zoveel mogelijk buiten.

Ik vind het belangrijk dat mijn bijrijder zich kan vinden in deze manier van omgaan met paarden.

Ishmir is erg veelzijdig, je kan lekker met hem in de bak rijden of springen, wandelen, grondwerk doen, longeren, of lekker buitenritten maken.

Het is een schat van een paardje en ik vind dat hij een goede bijrijder verdient die hem dat extra aandacht en beweging te geven die hij verdient!

Ik vraag er wel een vergoeding voor, om Ishmir goed te kunnen onderhouden.

Ik hoop hier reacties op te krijgen, voor vragen kun je me altijd mailen. (spaceroos@hotmail.com).

Groetjes Roos en hoefje van Ishmir.

Deze advertentie is geplaatst op 21-10-2008 en is 567 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Roos Wattel
E-mail: spaceroos@hotmail.com
Woonplaats: Castricum
Land: Nederland

Ishmir

     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl