Gezocht

Gezocht

Gezocht: NH ruiter gezocht voor mijn volboed draver in Loosdrecht

Korte omschrijving:

Mijn aller beste vriend, mijn paard Picasso heeft nu wat meer aandacht nodig dan voorheen in zijn natuurgebied. Hij mag weer NH getrained en bereden worden. Ik zoek iemand die zeker 3 of 4 dagen tijd heeft voor hem. Helaas heb ik weinig tijd vanwege mijn studie. Wil jij met mijn Picasso op avontuur bij ons op de hei?

Uitgebreide omschrijving:

Picasso is een zwarte volbloed draver van 10 jaar. De afgelopen 2 jaar heeft hij in een natuur gebied gelopen maar dit ging niet meer vanwege Jacobs kruis kruit. Nu staat hij in Loosdrecht vlak bij de hei op grote stukken land tussen een kudde IJslanders. Ik heb een aantal keer, weer op hem gereden en alles gaat zoals vanouds. Ook op de weg en in het bos is hij nog hetzelfde als vroeger. Picasso heeft een dominate ruiter nodig die zijn taal begrijpt. Hoe lief of hoe stout hij is hangt sterk af van hoe jij je voeld. Dit geld ook voor angstige situaties. Als jij niet bang bent kan je hem prima onder controle houden. Picasso wordt zonder bit en met een barefoot zadel bereden. Hij is zowel op zijn hals, op de neus, op gewicht en met de benen te sturen. Je kunt hem met je gewicht versnellen en afremmen.
In verband met mijn studie heb ik weinig tot geen tijd voor hem. Daarnaast heb ik financiele steun nodig voor zijn onderhoud.
Ik zoek iemand die 3 tot 4 dagen per week tijd heeft hem beweging te geven. voor een vast bedrag van 75 euro per maand. Het bedrag blijft hetzelfde als je vaker of minder vaak komt. Hij mag van mij getrained worden voor endurance mocht je dat leuk vinden en je mag met hem starten. Dit heb ik zelf ook in de planning, maar dit kan ik voorlopig nog niet. Hij is overigens tot (NH) M dressuur niveau getrained geweest. Ook dit zou eventueel weer wat bijgespijkert kunnen worden. Ook mag je van mij les met hem nemen.
Lijkt het je leuk mijn grote vriend wat meer veriatie in zijn leven te geven neem dan snel contact met mij op.

Hopelijk tot snel.

Tamara.

Deze advertentie is geplaatst op 29-10-2008 en is 252 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Tamara van Alphen
E-mail: picovictory@hotmail.com
Woonplaats: Den Dolder
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl