Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Een super zadels voor endurance, western en recreatie

Korte omschrijving:

Een zadel van Horseman Outfitter, de endurance flex, high tech non skid veelzijdigheids dekje en dressuur/show hoofdstel van Charisma Horse.

Uitgebreide omschrijving:

Horseman Outfitter

Horseman Outfitter endurance flex, ontworpen i.s.m. met Nederlands Kampioen endurance Yvonne van der Velde. Kleur lichtbruin, zitmaat 18 inch, ook geschikt voor paarden met een korte rug. Model is westernachtig maar veel lichter. Zadel wordt geleverd met fenders en een thorowgood airoform singel. Nieuwprijs 1900 euro; nu 1300 euro. Vanwege de lichte kleur heeft het gebruikssporen maar is super onderhouden en in zeer goede staat.
Het paarse dekje is een Non Skid dekje van dikke Keeper katoen maar warmte doorlatend. Veelzijdigheidsmodel, in zeer goede staat. De onderlaag is van PVC en verschuift niet. Nieuw 50 euro, nu 30 euro.
Het zwarte hoofdstel is met wit onderlegd en heeft gouden applicaties op frontriem en neusriem. Heel mooi hoofdstel voor show of parade maar ook om op een mooie doordeweekse dag de blits te maken. Het hoofdstel is in uitstekende staat en goed onderhouden. Merk is Charisma horse en het hoofdstel is inclusief gladde zwarte dressuurteugels. Nieuwprijs 99 euro, nu 85 euro.
Foto's op aanvraag.

Deze advertentie is geplaatst op 4-11-2008 en is 1938 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: brigitte
E-mail: brigitte@equitationmagazine.nl
Homepage URL: www.nasheeta.com
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

Horseman Outfitter
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl