Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Workshop Tai Chi & Paardrijden

Korte omschrijving:

Tai Chi is een Chinese gezondheids- en bewegingsleer. Daarnaast ook een vorm van verdedigingskunst. Tai Chi en paardrijden is een geweldige combinatie en heerlijk om te doen. Het verbetert je conditie en weerbaarheid in meerdere opzichten.

Uitgebreide omschrijving:

Tai Ci & paardrijden

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Wie wil dit nou niet? Speciaal voor ruiters die aan hun fysieke en mentale conditie willen werken, organiseer ik speciale workshops Tai Chi & paardrijden.
Ik train Tai Chi bij drievoudig wereldkampioen Thierry Alibert, de Chinese Professer Wen Qin en Sifu Jan Jaap Westerkamp. Laatsgenoemde begeleidt mijn traject als docent Tai Chi.
De oefeningen die we doen zijn ontspannend, geven rust en maken het lichaam heerlijk los. De eenmaal geleerde oefeningen kun je prima thuis doen (of nog beter in de weide naast je paard). Ook besteden we aandacht aan warming up oefeningen voor het paard. Daarna gaan we het bos in voor een stevige conditierit te paard (tempo en duur wordt aangepast aan niveau van de ruiter).
In deze workshop wordt op drie manieren gewerkt aan een betere conditie, namelijk met oefeningen voor de ruiter, het paard en de gezamenlijke inspanning tijdens de conditierit.
De workshop vindt uitsluitend plaats op mijn eigen paarden (Arabier en Lipizzaner), meenemen van je eigen paard is niet mogelijk.
Meer info via email.

Deze advertentie is geplaatst op 2-4-2009 en is 288 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: brigitte
E-mail: brigitte@equitationmagazine.nl
Homepage URL: www.nasheeta.com
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

Tai Ci & paardrijden
Oefeningen voor de paardenrug
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl