Gezocht

Gezocht

Gezocht: Lieve leuke verzorg(st)er(s) omg Schiedam Delft Schipluiden

Korte omschrijving:

1 of 2 lieve betrouwbare verzorgster(s) gezocht voor onze 2 lieve arabische merries. De paarden staan op een stal tussen Schiedam Noord en Schipluiden (Vlakbij Delft).

Uitgebreide omschrijving:

1 of 2 lieve betrouwbare verzorgster(s) gezocht voor onze 2 lieve arabische merries.
De paarden staan op een stal tussen Schiedam Noord en Schipluiden (Vlakbij Delft).

De een is drie en nog erg groen. De bedoeling is haar volgend jaar pas te gaan berijden mits ze daar aan toe is. Tot die tijd word er grondwerk gedaan met haar en we zijn bezig met verkeersmak maken. Het is een paardje met karakter, ze zal je zeker uitproberen. We zoeken iemand die sterk in haar of zijn schoenen staat en grenzen durft te stellen.

De ander is alweer 18 jaar. Ze heeft haar hele leven niets hoeven doen. Ze heeft wel een paar veulens gehad en is vroeger veel op shows geweest. Ze is ontzettend goed gemanierd en wil erg graag dingen doen. We doen voornamelijk nog grondwerk . Daar heeft ze ook erg veel plezier in. Tevens zijn we onder het zadel begonnen en ook dit vind ze erg leuk. Dit staat nog wel op een laag pitje vanwege mijn zwangerschap. De merrie wordt dit jaar gedekt en zal alleen voor recreatie en lichte dressuur ingezet worden.

Rijden willen we niet overhaasten en gebeurt bitloos. Wij zoeken iemand voor de verzorging. Als alles goed gaat, je hebt genoeg ervaring en wij hebben er een goed gevoel bij, kan rijden bespreekbaar zijn. Maar dit moet niet de hoofdreden zijn!

Wij houden onze paarden op een zo’n natuurlijk mogelijke manier. Ervaring hiermee is niet van belang, interesse wel.

Wij zijn opzoek iemand waar we op kunnen rekenen, zeker omdat één van ons er straks even tussenuit is. We zoeken iemand die genoeg kennis heeft om zich ook alleen te kunnen redden, in ieder geval twee a drie dagen beschikbaar is en oud genoeg is om ook in de avonden aanwezig te kunnen zijn. Natuurlijk moet er ook een klik zijn tussen jou en onze paarden.

Mocht dit je aanspreken, stuur dan een bericht.

Deze advertentie is geplaatst op 22-4-2009 en is 737 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Sanneb
E-mail: sannebunte@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl