Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Nieuw : Equitherapie op de Poedertoren

Korte omschrijving:

Equitherapie op de Poedertoren, zie onze website voor meer inlichtingen of bel naar 0472/792.383

Uitgebreide omschrijving:

Equitherapie Rosinante en de Poedertoren

Vanaf heden kan je ook voor Equitherapie (hieronder ET) op de POEDERTOREN terecht. Proefondervindelijk hebben we hier zeer goede ervaring in en geloven dan ook heel hard in het ET gebeuren, zeker indien dit gebeurt door professionele en bekwame mensen. We zijn dan ook heel blij en trots om hiervoor te kunnen samenwerken met Veerle Van Leeuw die op dit vlak al haar strepen heeft verdiend. Veerle is namelijk één van de drijvende krachten achter Equitherapie Rosinante en volgde de Eagala-opleiding van Equine Assisted Therapy. Meer informatie over haar manier van werken vind je op: www.equitherapierosinante.vpweb.be. Veerle heeft veel levenservaring opgedaan samen met paarden, maar ze heeft ook belangrijke beroepservaring opgebouwd in de psychosociale begeleiding, de projectontwikkeling en het leidinggeven.

ET past dan ook perfect in het totaalconcept van de Poedertoren waar alleen “PAARD EN RUITER” centraal staan.

Een woordje uitleg over Equitherapie Rosinante en de Poedertoren:

Equitherapie Rosinante en de Poedertoren bieden je de kans om de kracht van paarden op een andere manier te ervaren. Paarden kunnen mensen op hun rug dragen. Maar door hun hoge gevoeligheid voor emoties, kunnen ze mensen ook een heel eind verder helpen op hun levensweg, zowel privé als professioneel.

Paarden zijn spiegels. Wie contact met hen maakt, komt zichzelf tegen. Wie zich persoonlijk wil ontwikkelen, of wie kleine of grotere problemen in zijn leven wil aanpakken, vindt in deze vriendelijke dieren de ideale compagnons.

Rosinante en de Poedertoren hebben een individueel aanbod van psychotherapie met de hulp van paarden voor kinderen, adolescenten, volwassenen, koppels en gezinnen.

Op basis van grondwerk en ervaringen met de paarden begeleidt een team van een paardenverantwoordelijke en een erkende psychotherapeut of psychiater u op weg naar persoonlijke groei of bij de aanpak van kleine of grote problemen. De therapeuten hebben verschillende specialisaties. Er is geen voorkennis van paarden vereist.

Rosinante heeft een aanbod van relaxatie samen met paarden. De ingesteldheid van mensen is hierbij het uitgangspunt . Relaxatie kan de vorm aannemen die je wenst. In dit aanbod kan er bijvoorbeeld ook op de rug van het paard gewerkt worden, zonder dat het hierbij gaat om het ‘leren paardrijden’, al heeft het er duidelijk een effect op en is het ermee gelinkt.

Verder zal Rosinante in samenwerking met de Poedertoren workshops aanbieden i.v.m. verschillende thema’s o.a.
• Assertiviteit & zelfvertrouwen
• Sociale vaardigheden
• Leiderschap
• Teamwerking
• Teambuilding

Deze advertentie is geplaatst op 7-8-2009 en is 432 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Poedertoren
E-mail: depoedertoren@telenet.be
Homepage URL: www.depoedertoren.be
Telefoon 1: 0472792383
Straat en nummer: Poedertoren 5
Postcode: 2230
Woonplaats: Herselt
Land: België


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl