Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: GEZOCHT: LIEVE VERZORGER IN DE BUURT VAN PIJNACKER!!

Korte omschrijving:

Ik ben opzoek naar extra verzorging voor mijn 14 jarige ruintje, voor een paar keer per week. helaas is het niet mogelijk om te rijden, hij is door een ongeluk slecht ter been. Maar je kan wel lekker met hem wandelen (super betrouwbaar) lekker poetsen, frutselen, en vooral heel veel liefde geven!

Uitgebreide omschrijving:

Idool

Zoals je al hier boven las ben ik dus op zoek naar iemand die naast mij (ik ben er elke dag) nog eens extra aandacht aan idool kan besteden.

Idool is een super lieve 14 jarige vos ruin, die door een ernstig ongeluk slecht ter been is. Echter gaat het nu super goed met hem, hij kan alles en heeft geen pijn. Maar dit betekend wel dat hij zijn beperkingen heeft, hij staat met pensioen en wordt dus niet gereden etc. wel maken we samen mooie wandelingen, poetsen en frutselen we lekker, ook ben ik met hem aan het clickeren en dat vindt hij super leuk! het is een zacht aardige doerak met veel humor!!

Ik ben dus elke dag op stal, door de weeks in de avonuren en in het weekend overdag. Nu staat hij nog in Rotterdam in een hit-actief stal, een super systeem waar hij overdag van s'ochtends vroeg tot sávonds laat buiten staat (hij gaat op stal vanwegen zijn been die rust nodig heeft, de andere paarden blijven buiten). Echter zijn er de laatste tijd best veel nieuwe paarden bij gekomen waardoor de teller op 47 staat, daardoor is het soms best onrustig in de paddock. Idool staat zn mannetje wel, maar doordat hij slecht ter been is ben ik bang dat hij zich verstapt en dan is hij zeker weer 2 weken kreupel. dat wil ik dus voorkomen dus we gaan in januarie naar een nieuwe stal in pijnacker. Hij komt hij daar te staan met 3 andere pony's in een paddock, een stuk rustiger maar het is daar niet zo groot als waar hij nu staat! dus ook in beweging gaat hij terug, het geheim dat hij nu zo goed loopt is de hoeveelheid beweging die hij kreeg op de stal waar ik nu sta! door die hoeveelheid beweging maakt hij veel smeersel aan in zijn gewrichten, waardoor hij dus niet zo veel last heeft van de blessure.

Je begrijpt hem al, naast dat uurtje per dag dat hij met mij loopt ben ik dus opzoek naar iemand die een paar dagen per week extra met hem kan/wil wandelen en daarnaast een hoop extra liefde wil geven! Zulke mensen zijn natuurlijk lastig te vinden want je kan verder niet rijden/longeren, maar ik hoop toch iemand te vinden met een groot hart! want dat verdient idool tcoh wel om zijn minst, aangezien ik nog blij mag zijn dat hij er nog is!

DUS BEN JIJ ZO'N IEMAND MET EEN GROOT HART, HOU JE VAN PAARDEN EN VINDT JE HET NIET ERG DAT JE NIET KAN RIJDEN? DAN BEN IK OPZOEK NAAR JOU!!!!

heb je intresse mail me dan!!

GROETJES,

NATASCHA EN IDOOL

Deze advertentie is geplaatst op 14-12-2009 en is 782 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Nataschadevreede
E-mail: nataschadevreede@hotmail.com
Land: Nederland

Idool
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl