Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: TK: Super KWPN merrie Grace

Korte omschrijving:

TK: Lieve, eerlijke, super merrie. Een waanzinnig sterk en gezond paard. Parelli level 2. Alleen voor een echt goed tehuis met zo veel mogelijk weidegang en soortgenoten.

Uitgebreide omschrijving:

Grace is een lieve, eerlijke en ijzersterke merrie van 21 jaar. Dat ze 21 is, is echt in geen enkel opzicht te merken. Tijdens bosritten schatten wandelaars haar vaak een jaar of 9. Ze is goed gespierd, heeft ijzersterke hoeven en is nooit ziek of kreupel.

Jaren heb ik haar met plezier verzorgd. We maakten urenlange bosritten, wat voor weer het ook was. Ze is bomproef. Een slimme dame is het wel, ze is voorbeeldig met kinderen maar volwassenen zonder respect en verstand voor paarden hoeven niks te proberen.

Met Grace heb ik het Parelli programma t/m level 2 gevolgd. Ze kent dan ook alle oefeningen van Online, liberty en Freestyle en wordt uitsluitend op een halster en afwisselend met halsring gereden. Haar horsenality is een milde LB-extrovert/LB-introvert en ze is een 5 op de impulsion scale. Grace is geen makkelijk of oud paard. Maar met een goede leider wel een wereldpaard.

We zijn op zoek naar een fijne plek waar ze altijd 24/7 buiten staat met soortgenoten. Grace heeft lichte vorm van zomerexzeem, met een deken is het nu helemaal onder controle.

Voor meer informatie, foto’s of filmpjes mail naar: martine_vd_does@hotmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 15-12-2009 en is 741 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Martiine2
E-mail: martine_vd_does@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl