Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 13 MAART PARELLI DEMO IN AALTEN

Korte omschrijving:

PARELLI DEMO IN AALTEN MET SILKE VALLENTIN / EEF VEENSTRA EN STUDENTEN RIJHAL AALTEN TAMMELDIJK 2 AALTEN AANVANG 19:30 / TOEGANG GRATIS

Uitgebreide omschrijving:

PARELLI BOOKING OFFICE NEDERLAND ORGANISEERT:

13 MAART 2010
RIJHAL AALTEN
TAMMELDIJK 2 AALTEN

AANVANG 19:30 / TOEGANG GRATIS

DEMO MET SILKE VALLENTIN (3* INSTRUCTRICE D) EN EEF VEENSTRA (1* INSTRUCTRICE NL)

Wat is Parelli?

Wil jij ook bereiken dat jouw paard ontspannen en gewillig op jouw aanwijzingen reageert en een ware partner wordt? In het programma van Pat en Linda Parelli leer je dit te bereiken door gebruik te maken van de psyche van het paard, een kudde- en prooi dier bij uitstek.
Bij Parelli draait het om de relatie met je paard, vertrouwen, respect, duidelijke communicatie (lichaamstaal!), ook kennis van de psychologie van het paard: een paard is een prooidier, die er op ingesteld is overal mogelijk gevaar te herkennen en die als voornaamste verdediging tegen gevaar liefst zo hard mogelijk wegloopt!

Parelli Natural Horsemanship is geen aparte discipline zoals mennen, dressuur of jumping. Het is eigenlijk de basisschool, het aanleren van een duidelijke taal, eerst op de grond en dan ook in het zadel, zodanig dat je gelijk welke tak van de paardensport kan beoefenen met een paard dat je geleerd hebt om mee te werken, dat meedenkt, gevoelig en licht is op de hulpen, en kalm is. Het is een basisschool die er voor zorgt dat je je paard kan leren vlot op de trailer te gaan, stil te staan bij de hoefsmid, snel te kalmeren bij stress, veilig buiten te rijden, enz.

Deze advertentie is geplaatst op 4-1-2010 en is 327 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: irene
E-mail: irenelier@hotmail.com
Woonplaats: hilversum
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl