Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Activiteiten Januari op De Poedertoren

Korte omschrijving:

Parelli met Nathalie Lagasse - Gezellig Samenzijn met Christ - Veulenwandeling

Uitgebreide omschrijving:

“Nathalie Lagasse”, zondag 17/01/10 om 10h :
Bij natural horsemanship draait het om de relatie met je paard, vertrouwen, respect, duidelijke communicatie (lichaamstaal!), ook kennis van de psychologie van het paard: een paard is een prooidier, die er op ingesteld is overal mogelijk gevaar te herkennen en die als voornaamste verdediging tegen gevaar liefst zo hard mogelijk wegloopt!
Natural horsemanship is geen aparte discipline zoals mennen, dressuur of jumping. Het is eigenlijk de basisschool, het aanleren van een duidelijke taal, eerst op de grond en dan ook in het zadel, zodanig dat je gelijk welke tak van de paardensport kan gaan doen met een paard dat je geleerd hebt om mee te werken, dat meedenkt, gevoelig en licht is op de hulpen, en kalm is. Het is een basisschool die er voor zorgt dat je je paard kan leren vlot op de trailer te gaan, stil te staan bij de hoefsmid, snel te kalmeren bij stress, veilig buitenrijden, enz.
Prijs afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

“Open heart 2010: Gezellig samenzijn” met Christ , zaterdag 23/01/10 om 19h30, te Herentals :
Om de vraag van velen te beantwoorden, naar kennismaking met Christ, ontmoeten en eens gewoon gezellig samenzijn, die openstaan ook voor de vele andere werkingen en wegen die Christ bewandelt en ook die mensen en verenigingen en hun werking leren kennen, jou zelf laten ontmoeten... Iedereen is welkom!! Breng vrienden en geïnteresseerden mee!!
Prijs : 10 euro/persoon, incl.drankje en hapjes
www.questofenergy.eu
Vanaf heden ook wekelijks Sjamaanse krijgskunst op de Poedertoren (aantal plaatsen beperkt, tijdig inschrijven)

“Veulenwandeling”, zondag 24/01/01 vertrek op PT om 10h30 :
Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze wandeling met de paardjes aan de hand. Wat ontstaan is als een veulenwandeling, is uitgegroeid tot een heuse Poedertoren wandeling.
Als je zin hebt om es leuk te genieten van de natuur en de mooie bossen naast en samen met je paardje, dan ben je bij ons welkom met je eigen paardje (en/of hondje), en als je geen eigen paard hebt, dan vind je meer dan genoeg kandidaten onder de Poedertoren Paardjes!
Prijs : 5 euro/persoon

Deze advertentie is geplaatst op 14-1-2010 en is 497 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: De Poedertoren
E-mail: depoedertoren@skynet.be
Homepage URL: www.depoedertoren.be
Telefoon 1: +32472792383
Straat en nummer: Poedertoren 5
Postcode: 2230
Woonplaats: Herselt
Land: België


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl