Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Ruin gezocht voor natuurlijke weide/stal Delfgauw

Korte omschrijving:

Plekje voor ruin op weide met paddock, verhard pad en schuilstal in Delfgauw

Uitgebreide omschrijving:

Voor onze “natuurlijk” stal/weide in Delfgauw zijn wij op zoek naar een ruin om onze mini kudde van 2 merries te versterken.
Het stuk land ligt midden in het Biezebos/Delfsehout waar je heerlijk kunt buitenrijden/wandelen. In de winter hebben ze een schuilstal, paddock (die nu nog heel nat is maar komt nieuw zand in) en verhard pad van 100m lang. In de zomer, de wei en stal.

We hurenhet stuk van een boer. Het onderhouden c.q. opknappen van het stuk, aanschaf van spullen en hooi, afvoer van mest zijn voor eigen rekening. Er is geen verlichting of bak aanwezig. Wel zijn er voldoende bakken in de buurt die te huren zijn en krijgen we voldoende ligt van de buren ’s avonds. Ook schaffen we voor volgende winter een aggregaat voor verlichting aan. Omdat het een volledige doe-het-zelf plek is, vinden we het erg belangrijk dat we op 1 lijn zitten. We zijn dan ook op zoek naar iemand die:

- De tijd heeft om een aantal keer per week te voeren en mesten
- Op een natuurlijke manier zijn/haar paard wil houden. Voor ons houdt dit in: verstrekken van onbeperkt ruwvoer, geen dekens, geen ijzers, geen krachtvoer (tenzij dit apart van de groep wordt gegeven) en een vriendelijke, geweldloze omgang met de paarden
- Bereid is mee te betalen aan gezamenlijke zaken, zoals hooi, mestafvoer en het opknappen van het stuk. Op de planning staan: het storten van nieuw zand, aanschaf nieuwe omheining, aanschaf hooibakken, opknappen schuilstal/bouw plekje voor eigen spullen
- Gezellig en flexibel is en openstaat voor nieuwe ideeën.

En op zoek naar het volgende paard:
- Een ruin
- Pony of paard maar minimaal 1.40 ivm gezamenlijke aanschaf voer en match met onze paarden

De kale huurprijs voor een pony is €50,- en voor een paard €75. Voor hooi zijn we momenteel ongeveer €80,- per maand, per paard kwijt maar we zijn op zoek naar grotere balen of balen goed voordroogkuil.

Lijkt dit je wat? Mail of bel dan snel!

Groetjes,
Danielle

Deze advertentie is geplaatst op 25-1-2010 en is 1132 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Danielle Visarius
E-mail: danielle.visarius@gmail.com
Telefoon 1: 0641421838
Woonplaats: Zoetermeer
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl