Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Te koop karaktervolle 12 jarige warmbloed ruin

Korte omschrijving:

Wegens emigratie te koop

Uitgebreide omschrijving:

Mister T @liberty

Mister T is een intelligente 12 jarig warmbloed ruin van 1.65 met heel veel karakter en humor. Hij is een nakomeling van Lys Rouge (Lys de Darmen). Zijn talent ligt absoluut in het springen, hiervoor is hij gefokt en dit laat hij zien als hij even vanuit stilstand over 1.30/1.50 meter vliegt. Mister T heeft alle capaciteiten voor een goed sportpaard. Al lagen mijn ambities hier niet heb ik erg veel profijt gehad van zijn talent op alle vlakken. Hij is namelijk geconcentreerd, atletisch en een paard dat snel leert.

Daartegenover staat dat hij graag iemand heeft die hem uitdaging kan bieden. Mister T is een natuurlijke leider. Naar zijn kuddegenoten is hij heel sociaal en duidelijk. Hij heeft een consequente en respectvolle leidende mens nodig die hem respecteert om wie hij is. Wanneer je hem dit kan bieden zal er zeker een zeer bijzondere, open en hechte band ontstaan.

Op dit moment doorloop ik nu het Parelli programma met hem, we spelen in level 3/ 4. Hoe verder we komen, hoe meer ik merk dat Mister T nog lang niet op de top van zijn kunnen zit. Zeker niet sinds we ook meer dressuurmatig aan het rijden zijn. Hoe meer ik leer, hoe blijer hij wordt, aangezien hij dol is op uitdagingen en nieuwe moeilijke dingen.

Een kort filmpje van mij en Mister T kan je vinden op:
http://www.youtube.com/watch?v=PvFNReblyHE

Ook al heeft Mister T bepaalde capaciteiten, ligt mijn voorkeur toch daar om hem te verkopen naar een NH tehuis en heb ik gekozen voor een vraagprijs van € 3000,- voor hem. Een goede nieuwe thuis is belangrijker dan de prijs. Voor bijvoorbeeld een toegewijde Natural Horsemanship (Parelli) student. Hij dient wel 24/7 in de zomer en winter uitloop/weidegang te hebben.

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mij mij mailen op kathyvdhei@hotmail.com

De reden van verkoop is wegens emigratie naar het buitenland.

Met vriendelijke groet,
Kathy van den Heiligenberg
Roosendaal (NB)
Nederland

Deze advertentie is geplaatst op 1-3-2010 en is 913 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Kathy van den Heiligenberg
E-mail: kathyvdhei@hotmail.com
Woonplaats: Roosendaal
Land: Nederland

Mister T @liberty
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl