Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardencursussen in maart

Korte omschrijving:

In maart worden er weer cursussen aangeboden door het Paarden Kennis Centrum. De cursussen duren één dag en wisselen theorie en praktijk af.

Uitgebreide omschrijving:

In maart worden er weer cursussen aangeboden door het Paarden Kennis Centrum. De cursussen duren één dag en wisselen theorie en praktijk af.

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een geweldig kraampakket. Meer informatie over de leuke kraampakketten van het Paarden Kennis Centrum is te vinden op de website

7 maart Cursus Senioren – verzorging van het oude paard in Ermelo
Een gezond paard kan erg oud worden. En bij een oud paard hoort een specifieke verzorging. Ze kunnen minder makkelijk eten en zijn gevoeliger voor bepaalde ziekten. Tijdens de cursus maak je kennis met de voeding, training en verzorging van het oude paard en leert dit in de dagelijkse praktijk te gebruiken.

12 maart Cursus Ziektepreventie in Muiderberg
Het West Nijl virus komt steeds dichterbij. Is het nodig om je paard al te beschermen en hoe pak je dat aan? Tijdens deze cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan vaccinaties, bloedonderzoek en het bestrijden van parasieten.

14 maart Cursus Gedrag – aangeboren en / of aangeleerd in Ermelo
Waarom doet een paard zoals hij doet? Inzicht in paardengedrag kan het plezier in de omgang met paarden verhogen. Daarnaast willen we ons paard graag iets leren; algemene omgangsvormen of misschien echte circuskunstjes. Tijdens deze cursus krijg je informatie over natuurlijk paardengedrag, hoe een paard leert en gedragsproblemen.

19 maart Cursus Voortplanting in Muiderberg
Droom je van een veulen? Deze cursus geeft je een goede basis. Er is veel aandacht voor het kiezen van de juiste hengst, het dekken, de dracht en de geboorte van het veulen.

21 maart Cursus Huisvesting en weidebeheer in Driebruggen (ZH)
Sluit bij jou de huisvesting van je paard aan op zijn behoeften? Heb je op stal last van tocht of vocht en hoe controleer je dat? Tijdens deze cursus komen diverse huisvestingsvormen en –normen aanbod. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan goed weidebeheer. De wei vormt tenslotte de basis van de voeding van je paard.

23 maart Cursus Voortplanting in Ermelo

26 maart Cursus Junioren – opvoeding en verzorging van het jonge paard in Muiderberg
Op jonge leeftijd leg je de basis voor een gezond en prettig leven. Bij de verzorging van jonge paarden komt veel kijken: bijzondere voeding, speciale huisvesting en afgestemde training. De training van een jong paard bestaat voor een groot deel uit het opvoeden van het paard. Wil je meer weten over de opvoeding en verzorging van het jonge paard, dan is deze cursus iets voor jou!

28 maart Cursus Voortplanting in Ermelo

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting! Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je op de website

Deze advertentie is geplaatst op 5-3-2010 en is 360 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: pkc
E-mail: info@paardenkenniscentrum.nl
Homepage URL: www.paardenkenniscentrum.nl
Telefoon 1: 0610749617
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl