Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 24/7 weidegang in Dieren (gem. Rheden) aan de bosrand

Korte omschrijving:

Ideale plek voor de fanatieke bosruiter die zijn paard of pony dag en nacht buiten wil hebben in een zeer beschut weiland, samen met mijn merrie.

Uitgebreide omschrijving:

Voor mijn pony die binnenkort gaat verhuizen naar een weiland in Dieren zoek ik een weidemaatje!
Liefst een (sobere) pony van ca. 1.40/1.50 m. i.v.m. de voedselbehoefte, maar mensen met een paard mogen natuurlijk ook reageren.

Het is een doe-het-zelf-plekje en omdat het weiland achter het huis van de eigenaar ligt (altijd toezicht!), zoek ik een volwassen, rustig, net en betrouwbaar persoon erbij, die geen drukte met zich meebrengt. Ervaring is gewenst, zodat we de verzorging samen kunnen delen en niet per sé elke dag hoeven komen en ook eens op vakantie kunnen.

De pony's komen 24/7 buiten (zandgrond, dus weinig modder en bij het hek een bestraat stukje). Er is (nog?) geen schuilstal maar wel beschutting van bomen aan alle kanten.
De wei is verdeeld in 3 stukken van ca. 4000m2, en is met hout en schrikdraad omheind. Er wordt 's zomers gewerkt met strookbegrazing; 's winters krijgen de paarden ouderwets hooi (geen kuil).
Het grote onderhoud wordt geregeld door de grondeigenaar.

De wei ligt aan de bosrand van de Veluwezoom, direct aan het ruiterpad!
Er is geen bak, maar er kan in de wei gereden/gelongeerd worden; daar is ook verlichting. Bovendien is er een rijvereniging met grote binnenbak en buitenbak in de buurt.
Voor noodgevallen zijn er stallen. Spullen kunnen binnen gezet worden. Uiteraard is er electriciteit en stromend water.
Prijs notk, maar zeker niet hoog.

Deze plek is werkelijk ideaal voor de fanatieke bosruiter die zijn paard of pony op een natuurlijke manier wil houden en (in samenspraak met mij uiteraard) zélf wil kunnen beslissen over alles wat met de dagelijkse verzorging te maken heeft!

Voor meer informatie, mail naar veerle.gaspar@gmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 13-4-2010 en is 1103 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Veerle
E-mail: veerle.gaspar@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl