Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Halfinger 5 jaar voor een goede, blijvende en permanente thuis.

Korte omschrijving:

Door verschillende redenen en na lang wikken en wegen neem ik de moeilijkste beslissing ooit. Ik ga mijn paardje wegdoen, ter adoptie, voor een goede thuis. Max is op 15 april 2010 5 jaar geworden, het is een ruin en hij is nog niet zadelmak. Wel een heel lief paardje, waar ik wandelingen mee doe, sociaal naar andere paarden toe.

Uitgebreide omschrijving:

Nu staat Max alleen, is al 100 keer verhuisd en hier in de regio waar ik woon is het moeilijk om een grote weide te vinden, laat staan om een weide te delen met andere paardjes.
Ik zoek voor hem een blijvende thuis, iemand die hem nooit zal wegdoen (wil niet dat hij ergens slecht terrechtkomt, zou mezelf het nooit vergeven), een plaats waar hij paard kan zijn, waar hij met andere paarden in contact kan komen.
Eigenaars die hem de nodige aandacht kunnen geven, die met hem wandelingen gaan maken, die hem opleren tot een prachtig paardje (wat hij nu al is).
En waar ik hem heel af en toe even kan komen opzoeken, want hem helemaal niet meer zien weegt zwaar dus moest dit mogelijk zijn.

Voor meer informatie mag je mailen: lotjepeeters22@hotmail.com of annelies.peeters@politieherko.be

Deze advertentie is geplaatst op 20-4-2010 en is 925 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Annelies Peeters
E-mail: annelies.peeters@politieherko.be
Woonplaats: Haacht
Land: Belgie


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl