Gezocht

Gezocht

Gezocht: Hulp bij verzorgen karaktervolle ruin

Korte omschrijving:

Voor mijn 15 jarige karaktervolle ruin Normen ben ik opzoek naar iemand die een aantal dagen in de week wil helpen hem te verzorgen.

Uitgebreide omschrijving:

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met hem leuke dingen te doen vanaf de grond (niet rijden in de eerste instantie) zoals poetsen, wandelen of loswerken. Normen is gewend aan een natuurlijke en vriendelijke manier van omgaan, het zou erg leuk zijn als de persoon die ons komt helpen bekend is met Natural Horsemanship of bereid is zich hierin te gaan verdiepen.
Normen staat in de Velserbroek en loopt zowel in de zomer als in de winter, dag en nacht buiten met een aantal andere paarden. Bij de naast gelegen pensionstal mogen wij gebruik maken van de (longeer) bak. Vanaf deze plek ben je binnen een paar minuten in het recreatie gebied Spaarnwoude waar je heerlijk kan wandelen.
Doordat Normen een pittige meneer is, is het van belang dat deze persoon stevig in de schoenen staat en niet bang is. Het is een ontzettend lief paard die iemand nodig heeft die duidelijk, begrip- en respectvol met hem omgaat. We zoeken een volwassen iemand met verantwoordelijkheidsgevoel. Spreekt het bovenstaande verhaaltje je aan en heb je dit in je dan maken wij graag een keer kennis met je om te kijken of het wederzijds klikt.Groeten Mariska en Normen.

Deze advertentie is geplaatst op 15-5-2010 en is 565 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mariska Koops
E-mail: m.r.koops@gmail.com
Telefoon 1: 06-29170808
Woonplaats: IJmuiden
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl