Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Trektocht, Zomer 2010: Wie rijdt er mee?

Korte omschrijving:

Gezocht: ruiters die mee willen op een prachtige trektocht van 200 km komende zomer! Lees gauw verder...!

Uitgebreide omschrijving:

Beste mensen,

Voor deze zomer heb ik het plan gevat om een trektocht te gaan maken. Nu ben ik echter nog op zoek naar ruiters met hun paard die mee willen rijden! Er moet zich minimaal één combinatie melden die alle drie de weken met ons wil optrekken en voor de rest kunnen er per dag maximaal 2 ruiters aansluiten voor een weekend, één/paar dag(en) of voor een week.

Het idee is dat ik samen met mijn NRPS merrie, Afra, van Gölenkamp (over de grens bij Hardenberg, OV) naar Renkum (vlakbij Wageningen, Gelderland) ga rijden. De route brengt ons langs prachtige natuurgebieden en ruiterroutes, denk aan de Lemelerberg in Ommen en de Veluwe. We zullen ongeveer 200 km gaan rijden in 2 á 3 weken. We zullen het dus rustig aan gaan doen. Het plan is daarom om zo’n 15 tot 20 km per dag te gaan afleggen, met om de drie dagen een rustdag. Verder rijden we van camping naar camping, gaan we dus kamperen en zullen de paarden elke avond op het land staan. Ik wil beginnen met rijden rond 26 juli en rond 15 augustus aankomen. Belangrijkste doelstelling van de trektocht is dat we gaan genieten van de omgeving en, van de zomer en vooral van/met onze paarden!

Wanneer je graag met ons mee zou willen rijden vindt ik het belangrijk dat je positief bent ingesteld, je tegen een stootje kunt en dat de welzijn van je paard voorop staat. Mijn eerste voorkeur gaat uit naar iemand die bitloos rijdt, jong is (17+) en die de tijd heeft om 3 weken mee te rijden.

Klinkt dit jouw/jullie geweldig in de oren en heb je de moed en de avontuurlijke instelling om met me mee te rijden? Mail mij dan met een leuk verhaal over jezelf en je paard en hopelijk kunnen we dan snel aan de voorbereidingen beginnen.

Groetjes Corinne
Mailadres: corinnestarreveld@hotmail.com
ps: ken je meer mensen die eventueel wel mee zouden willen doen aan deze trektocht, mail het dan gerust door!

Deze advertentie is geplaatst op 6-6-2010 en is 475 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Corinne14
E-mail: corinnestarreveld@hotmail.com
Woonplaats: Zwolle zuid
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl