Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Les volgens de methode van Antoine de Bodt in het Noorden

Korte omschrijving:

De methode van Antoine de Bodt werkt zeer effectief bij veel vormen van overbelasting, kreupelheid en verzet. Uiteraard is voorkomen beter als genezen en is deze methode zeer leerzaam en interessant voor iedereen die op een paard gaat zitten.

Uitgebreide omschrijving:

foto 1

Monique de Rijk is opgeleid door Antoine de Bodt tot instructeur en trainer volgens zijn methode. Antoine de Bodt staat bekend om zijn manier van werken met 'probleempaarden'. Veel vormen van overbelasting, kreupelheid en verzet komen voort uit de natuurlijke scheefheid van het paard en een verkeerde verticale balans.

Kenmerkend voor deze manier van trainen is de ongedwongenheid en het plezier dat paard en ruiter erdoor krijgen. Door het paard in het juiste verticale evenwicht te brengen kan het dier de lange rugspier ontspannen en bereikt hierdoor de voorwaarts neerwaartse tendens.

Monique rijdt zelf bitloos, omdat zij door deze manier van trainen geen meerwaarde ondervindt, van het trainen mét bit. Juist doordat nageeflijkheid tot stand komt uit ontspanning in de rug en niet door het naar beneden vragen van het hoofd.

Monique geeft ook lessen in het longeren met de enkele en de dubbele longe en in het werken aan de hand.

Heb je een paard dat psychisch of fysiek in de problemen is? Wil je op een eerlijke en harmonieuze manier leren trainen? Wil je je vaardigheden als ruiter optimaal leren benutten? Wil je veel kennis vergaren over het trainen van paarden en de biomechanica van het paard?

Neem dan gerust contact op via info@atletischerijkunst.nl of neem een kijkje op www.atletischerijkunst.nl

Deze advertentie is geplaatst op 2-7-2010 en is 239 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique de Rijk
E-mail: info@atletischerijkunst.nl
Homepage URL: www.atletischerijkunst.nl
Telefoon 1: 06- 466 388 38
Land: Nederland

foto 1





Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl