Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden:

Korte omschrijving:

Halfbloed Arabieren (NRPS-gefokt) te koop. De een is een bruin hengstveulen van augustus 2005, de ander is een voshengst van 1 jaar oud. Beiden zijn uit bewezen sportlijnen (o.a. endurance, cattle penning en dressuur), super gezond, prachtige bouw en dito gangen en lekker "vers" in het bloed (anlgo, draver, arabier)

Uitgebreide omschrijving:

halfbloed arabieren

Fax is een voshengst jaarling van vader Frodo en uit moeder Touch of Tenderness, deze merrie is een volbloed draver en bewezen endurance paard (160km) van Lotje Moerdijk. Thans wordt zij ingezet in het werken met koeien.
Frodo is van de bewezen endurance hengst Lazer (stamboeknaam Jash d'Amour) en uit de bewezen endurance merrie Rapid d'Amour. Zij liepen beiden 120km ritten succesvol uit. Lazer is de zoon van de beroemde volbloed arabier Joy Jashin, een endurance legende en Rapid d'Amour is uit dezelfde Franse endurancestal als Vajda van Marjolijn de Rooij. Rapid is een Selle Francais, namelijk draverxAnglo. De moeder van Frodo is Touch of Temperament, het bewezen KWPN endurancepaard van Lotje Moerdijk.
52 seconds (a.k.a.) Paultje, is een bruin hengstveulen van moeder Vinnie en vader Julius. Vinnie is de dochter van de Nederlands Kampioen team penning 2005, Fresnos' survivor, een QuarterxLipizzanerxArabier.
Julius is de zoon van bovengenoemde Lazer en uit Phenomeen, een dochter van eerder genoemde Touch of Temperament en haar vader is de wereldberoemde Anglo Saint Ursus d' Olympe, het voormalige Grand prix dressuurpaard van Alex van Silfhout.
Beide paarden zijn beschikbaar voor een goed tehuis, tegen heel redelijke prijzen.

Deze advertentie is geplaatst op 1-3-2006 en is 1199 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: brigitte
E-mail: brigitte@equitationmagazine.nl
Homepage URL: www.nasheeta.com
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

halfbloed arabieren
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl