Gezocht

Gezocht

Gezocht: Enthousiaste meid (27j) zoekt verzorgpony/paard

Korte omschrijving:

Heeft u een leuke grote pony (vanaf 1.40) of een klein paard (tot 1.62) in de omgeving van Woerden die wel wat extra aandacht en beweging kan gebruiken? Misschien ben ik dan degene die u zoekt.

Uitgebreide omschrijving:

Zomaar wat dingen die op mij van toepassing zijn: enthousiast, verantwoordelijkheidsgevoel, vriendelijk, dierenwelzijn op 1, buitenrijden, natural horsemanship, belonen i.p.v. straffen, buiten kaders denken, toegewijd, geduldig.
Ik ben 27 jaar en ik ben 1.62 lang. Na een tripje naar het buitenland ben ik nu weer op zoek naar een leuk paard om mijn vrije tijd in te steken.

Mijn voorkeur gaat uit naar een pony of paard die natuurlijk gehouden wordt, dus samen met soortgenoten en zoveel mogelijk buiten. Ik heb in het verleden al verschillende verzorgpaarden gehad: Haflingers, een KWPN'er, een NRPS'er, IJslanders, New Foresters en een Fjord, en van al deze dieren en eigenaren heb ik wel weer wat nieuws opgestoken. Ook heb ik een jaar of 10 geleden 2 jaar paardrijles gehad op een manege. De basis ken ik dus wel, maar ik ben geen wedstrijdtype en plezier voor mij maar zeker ook voor het paard staat voorop. Buiten rijden doe ik erg graag en ik rijd het liefst bitloos (heb mijn eigen hoofdstel). Ik ben niet gauw bang en ik heb ook ervaring met moeilijkere paarden.

Dat betekent natuurlijk niet dat ik niets meer wil leren! Ik zou me graag nog eens verdiepen in de volgende zaken: klassieke dressuur, Parelli, clickeren, western (tot op zekere hoogte), vrijheidsdressuur en lange lijnen. Met sommige van deze dingen, zoals Parelli en clickeren, ben ik al wel bezig geweest maar alleen nog in de basis dus daar valt nog meer in te leren. Ik ben wel bereid in 1 van deze dingen les te nemen.

Naast het rijden vind ik de verzorging ook erg belangrijk. Een band opbouwen door grondwerk, poetsen, wandelen en klusjes zoals de wei uitmesten, het hoort er allemaal bij en ik doe het met plezier.

Mijn 'wensenlijst' is in de loop der jaren behoorlijk gegroeid (tsja, zo gaat dat...), maar bedenk dat het wensen zijn en geen harde eisen! Misschien spreken sommige dingen u aan, en andere dingen minder, dan zou ik alsnog graag iets van u horen. Misschien kunnen we toch wat voor elkaar betekenen.

Ik heb momenteel geen auto (in de toekomst wel weer) dus graag op fietsafstand van Woerden of zeer goed bereikbaar met het OV.

Bel of mail voor een afspraak en dan zien we wel of het klikt!

Deze advertentie is geplaatst op 23-1-2011 en is 406 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Leonieke
E-mail: danielle_leonieke@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl