Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 24/7 weidegang/paddock met grote schuilstal en onbeperkt ruwvoe

Korte omschrijving:

Dicht bij het bos, plaatsje vrij voor een merrie in een groep van 5 paarden/pony's. Altijd buiten, met grote schuilstal en onbeperkt ruwvoer.

Uitgebreide omschrijving:

Wij zijn opzoek naar een merrie die onze groep wil komen versterken, de groep paarden bestaat uit 1 ruin en 3 merries.

De paarden staan in een ruime paddock, om de schuilstal heen ligt zand. Wij voeren onbeperkt ruwvoer, overdag en s'avonds krijgen de paarden droog kuilvoer en stro te eten. Het kuil en stro voeren we uit 3 grote fijnmazige netten. We regelen alles zelf, dus ook het voeren/mesten/in de wei zetten/eruit halen. Er zijn dus twee 'voerbeurten' per dag die we onderling verdelen. Dit komt erop neer dat je ongeveer 3 à 4 keer per week zal voeren, er wordt elke maand een nieuw rooster gemaakt.

We hebben een ruime schuilstal en een klein 'hokje' voor onze spullen. In de winter zullen de paarden voornamelijk in de paddock staan. Bij vorst en droog weer mogen ze ook de weide op. Er staan 3 badkuipen die met water gevuld worden, daar hoeven we niks aan te doen. Het weiland is op nog geen 10 minuten stappen van Hoekelumse bos en Ginkelse heide: dus een unieke kans om heerlijk buiten te rijden. De buren hebben een binnenbak waar tegen betaling in gereden mag worden. We hebben een klein stukje zand gestort waar gelongeerd kan worden. In het voorjaar is er een wens om een rijbak te gaan realiseren.

De kosten voor het weiland zijn €55,- per maand. Dit is alleen voor het weiland, schuilstal en water. Stro/kuil en evt. krachtvoer komt hier dus nog bij. Ook betalen we gezamelijk wat we nodig hebben aan zeil/omheining e.d. als er iets kapot is.

Wij zijn opzoek naar een leuke merrie voor in onze groep, en een leuk baasje die ziet wat er moet gebeuren en graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt.

Voor foto's: http://link.marktplaats.nl/417201504

Deze advertentie is geplaatst op 29-1-2011 en is 1326 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Tivara
E-mail: spiki_kanjers@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl