Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: te koop mooie friese merrie

Korte omschrijving:

i.v.m. te weinig tijd heb ik na lang twijfelen de knoop door gehakt, en bied hierbij mijn friese merrie van bijna 4 jaar te koop aan. wiekke kent longeren en heeft een paar keer het zadel en hoofdstel op gehad, helaas ben ik nog niet verder met haar gekomen.

Uitgebreide omschrijving:

Wiekke Hoofd

ik zoek voor wiekke een lief baasje die goed leiding kan geven en nemen als ze dat nodig heeft. wiekke heeft eerst de tijd nodig om je te leren kennen, maar dan is ze ook erg braaf en wil alles voor je doen.
omdat ik zelf nu 2 kleine kinderen heb, heb ik helaas geen tijd genoeg om wiekke de tijd en aandacht te geven die ze nodig heeft.
wiekke heeft als veulen een derde premie gehaald op de keuring, verder heb ik geen keuringen met haar gelopen.
ik heb haar gekocht toen ze 6 maanden oud was.

wiekke is goed gezond, ingeeent, ontwormt en gechipt, ze staat zomers dag en nacht buiten en s'winters alle dagen buiten maar s'nachts op stal, omdat ik geen schuilstal en geen beschutting in de wei heb en omdat ik het ook wel gezellig vind om sávonds nog te trutten op stal!

wiekke is vrij dominant en zou dus het beste met wat oudere paarden in de wei kunnen lopen, dit vind ze zelf ook prettig dat ze weet waar ze aan toe is. ik heb zelf nog een paard van bijna 6 jaar en die moest echt alles uit de kast halen om haar de baas te blijven.

wiekke's vader is tsjipke 399
wiekke's moeder is oedske.

wiekke gaat alleen weg naar een goed tehuis naar iemand die genoeg tijd aandacht en ruimte voor haar heeft. geen handelaren!!

Deze advertentie is geplaatst op 19-3-2011 en is 519 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ellen beuzel
E-mail: ellen@beuz.nl
Land: Nederland

Wiekke Hoofd
Wiekke in de wei
Wiekke in de bak
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl