Gezocht

Gezocht

Gezocht: pension/prive stalling gezocht voor arabische volbloed merrie

Korte omschrijving:

Ik zoek een leuke/gezellige pensionstalling voor mijn arabische volbloed merrie van 16, in de omgeving Heerlen/hoensbroek/schinveld/brunssum/oensel.

Uitgebreide omschrijving:

Percella (de betreffende merrie)

Ik zoek een leuke (kleinschalige) pensionstal of privestal voor mijn arabische volbloed merrie van 16, het is een vriendelijke merrie die eerder een confrontatie uit de weg gaat dan aangaat. ze is wel een beetje schuw tegenover andere paarden, dit komt omdat ze op de stal waar ze nu staat vaak word weggejaagd door de andere paarden.
Ze is lief tegenover mensen en andere dieren, ze zou nooit slaan of bijten, ze zou eerder liefkozend je jas even vastpakken of even haar neus in je gezicht duwen.

Ik zou graag willen zien dat ze veel het land op kan (paddock of weide) het liefst 24/7, eventueel met schuilstal, of de nacht op stal en overdag buiten.
dat ze (als ze snachts op stal moeten) binnen en buiten gezet worden, en dat de stallen gemest worden, al is het geen groot probleem als ik dit zelf zou moeten doen.
Dat ze onbeperkt ruwvoer krijgt van goede kwaliteit, en in kudde verband komt te staan.
Dat er een rijbak aanwezig is, of de mogelijkheid tot uitrijden.
Dat er vriendelijk om word gegaan met de paarden, en dat er een mogelijkheid is om mijn spullen (zadel/hoofdstel etc) op te bergen.

Ze staat nu ook op een stal waar ze overdag buiten staat en in de nacht op stal gaat, ze krijgt 4x per dag ruwvoer en staat in kuddeverband.
De reden waarom ik daar weg wil halen is dat ze het totaal niet kan vinden met de paarden in de kudde (1 hele dominante merrie die mijn merrie steeds wegjaagd, wat zo erg is dat ze niet meer bij de groep durft te gaan staan), en er is geen rijbak aanwezig waar ik grondwerk in kan doen of longeren etc.

Ik hoop dat iemand me kan helpen, ik heb liever geen manege's omdat dat (meestal) niet goed samen gaat met mijn visie over paardenhouden.

Het liefst in de omgeving van Heerlen (zuid-limburg).
groetjes,
samantha

Deze advertentie is geplaatst op 31-3-2011 en is 1223 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: samantha verjans
E-mail: xtina23_4life@hotmail.com
Woonplaats: heerlen
Land: Nederland

Percella (de betreffende merrie)
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl