Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Opfok, zalige verblijfplaats voor paarden in pensioen

Uitgebreide omschrijving:

Voor kennissen zet ik dit zoekertje:
Pension in prachtige natuur in de Duitse Eifel voor jonge en oude paarden. Op 2 kilometer van de Belgische grens.
Heb er zelf ongelofelijk goeie ervaring mee. Een 100% betrouwbare plaats om je paard toe te vertrouwen voor een zeer mooie prijs. De paarden worden meermaals per dag in de gaten gehouden en staan op prachtige, glooiende natuurlijke weides in een kudde.
Het is er een paradijs om wandelingen te maken en er loopt een fietspad doorheen de Eifel waar je kilometers aan een stuk door de natuur fietst of wandelt, het pad begint vlak naast de woning.
Maandelijks word je op de hoogte gehouden over je paard met verslagje en foto's. Bij eventuele problemen met het paard word je direct verwittigd, ze hebben een zeer goeie veearts en hoefbekapper. De paarden worden door hen ontwormd.
Mijn paarden hebben er gestaan en zijn kerngezond terug gekeerd. Ideaal voor paarden met gezondheidsproblemen zoals hoefproblemen, zomerexceem enz...De paarden helen er op natuurlijke manier door de gezonde omgeving en gras.
De weides die zij gebruiken zijn natuurlijk bemest en liggen in een oase van rust. Het is een plaats waar je paard echt paard kan zijn en terug kan stabiliseren (ze vangen ook paarden op met trauma's die daar terug tot zichzelf komen).
Een deel van de opbrengst van het pension gaat naar opvang van mishandelde honden die zij laten overkomen uit Spanje en verzorgen zodat ze terug een goed leven kunnen leiden bij een nieuw baasje.
Bij interesse gelieve contact op te nemen met de mensen zelf.
http://www.hamara.eu/

Deze advertentie is geplaatst op 15-4-2011 en is 1036 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Maria Delavega
E-mail: laverdina@hotmail.com
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl