Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Weide+schuilstal+verzorgster in Zegveld (Woerden, Utrecht)

Korte omschrijving:

Te huur weide met schuilstal voor 2 pony's of 1 pony en 1 paard op boerderij in Zegveld, vlakbij Woerden (provincie Utrecht).

Uitgebreide omschrijving:

Het is een plek waar de paarden het hele jaar door buiten mogen blijven, met een stuk beton bij de schuilstal zodat ze in de winter niet de hele dag met hun voeten in de modder staan. Er is de mogelijkheid om een stuk van de weide af te zetten zodat de grasinname/het kapot lopen van de wei een beetje gereguleerd kan worden, het is namelijk wel veengrond. In de zomer is het gras teveel voor 2 paarden/pony's, in de winter moet er uiteraard bijgevoerd worden. Het voeren is te regelen met de boer.

Er is opslagruimte voor hooi, een kast voor je spullen en eventueel plek voor een trailer (buiten). Je mag elk moment van de dag komen, maar het wordt niet op prijs gesteld als je 's zondags op pad gaat met de paarden, dit in verband met het geloof van de bewoners en andere dorpelingen. Het is dan wel mogelijk om bijvoorbeeld in de wei te rijden. Er zijn diverse buitenbakken van andere particulieren in de directe omgeving en daar hebben de vorige huurders tegen betaling (20 euro per maand) gebruik van gemaakt; dit zou dus nu ook een optie kunnen zijn. Natuurlijk kun je in de polder ook goede buitenritten maken!

De boer vraagt 125 euro per maand voor het land. Een unieke kans je paarden in de Randstad jaarrond buiten te zetten! Verwacht voor dit geld geen luxe, maar zie de mogelijkheid voor je paarden 24/7 zichzelf te zijn, laat ze zelf beslissen of ze beschut willen staan of niet, of ze willen liggen of lopen, grazen, slapen of spelen.

En mij krijg je erbij. :) Een 27-jarige enthousiaste meid die niet de tijd/vastigheid heeft om zelf een paard te kopen, maar wel graag een paard verzorgt die een dierwaardig leven leidt. Ik hou van buitenrijden en het zou mijn ideale plaatje zijn als we samen op zaterdag en misschien nog een keer doordeweeks (dan wel 's avonds ivm werk) een buitenrit kunnen maken. Of in mijn eentje als het paard makkelijk alleen naar buiten gaat. Ik vind het ook heerlijk om wat bij de paarden rond te rommelen en ik ben erg goed in drollen scheppen en waterbakken bijvullen! Verder leer ik graag nieuwe dingen qua grondwerk/klassieke dressuur/mennen/ander leuks.

Als je interesse hebt hoor ik graag van je. Ook als je maar 1 paard/pony hebt, wellicht kunnen we die koppelen aan een ander paard/pony.

Deze advertentie is geplaatst op 2-5-2011 en is 1003 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Leonieke
E-mail: danielle_leonieke@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl