Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Aangeboden:24/7 wei+inloopstal kleine kudde Esbeek

Korte omschrijving:

In onze mini-kudde nabij de geweldige natuur van Esbeek is plaats voor 1 extra pony (vriendelijk karakter, liefst ruin, tot 1.50).

Uitgebreide omschrijving:

In onze kudde is plaats voor 1 extra pony (vriendelijk karakter, liefst ruin, tot 1.50). De kudde is onderverdeeld in 2 groepen omdat hun voedingsbehoeftes erg verschillen. Er zijn nu 2 Paint-paardjes van 3 en 4 jaar die dmv lange-lijnen-werk, wandelen en spelen worden voorbereid om in het voorjaar 2012 bereden te worden. Daarnaast staan 2 oudere Ijslandse ruinen gezellig bij elkaar. De twee groepjes hebben ieder hun eigen inloopstal.

Als persoon hebben we graag iemand die net als wij plezier beleeft aan het rijden in de prachtige bossen in deze omgeving en qua leeftijd 30+ is. We rijden allemaal bitloos en we zijn regelmatig met grondwerk bezig en wandelen regelmatig in de natuur met onze paardjes.

De paarden staan 24/7 bij elkaar in de wei en kunnen vrij in 2 inloopstallen lopen als ze willen. 's Zomers krijgen ze 2 x per dag wat extra meters gras en in perioden dat het gras niet voldoende is krijgen ze 2 a 3 x daags ruim voldoende hooi zodat ze bijna onbeperkt kunnen eten. De mest wordt dagelijks uit de weides verwijderd. De pensionhoudster (Linda) is erg betrokken bij het welzijn van de paarden.

Vanaf de wei hoef je amper de verharde weg op en zit je op 100 meter afstand van het geweldige natuurgebied Landgoed De Utrecht (dorp Esbeek gelegen in de driehoek, Tilburg /Eindhoven) waar je uren kunt rijden zonder iemand tegen te komen.
Honden zijn ook van harte welkom op stal. Er is mogelijkheid tot stalling in boxen indien nodig ( 2 boxen aanwezig), bijvoorbeeld bij ziekte van het paard. De trailer of menwagen kan binnen gestald worden (daar komen kosten extra voor bij).

De kosten zijn 125 euro/maand exclusief hooi.

Zie voor foto's van de paarden (vooral Sunny) en de plek www.flickr.com/sunnyshines2010

Deze advertentie is geplaatst op 26-6-2011 en is 1072 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: harvey
E-mail: iramaan@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl