Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: workshop Controle & Loslaten

Korte omschrijving:

CONTROLE & LOSLATEN Loslaten is niet vergeten, maar liefdevol herdenken. In deze tweedaagse workshop wordt u bewuster van uw houding en lichaamsenergie (Chi). Door de eenvoudige ontspanningsoefeningen ervaart u zelf hoe het met uw balans is gesteld. Tevens wordt u door het paard gespiegeld over hoe u met uw energie overkomt op het dier. Deze en meer inzichten zorgen ervoor dat u spierspanning, emoties en bepaalde gewoontes (waarvan u wellicht niet eerder bewust was)loslaat. U doorbreekt uw eigen veilige cirkel en leert deel uit te maken van een groter geheel. Ruimte, geluk en groei! De aanwijzingen staan los van de klassieke dressuur, springen of andere disciplines. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben.

Uitgebreide omschrijving:

CONTROLE & LOSLATEN
Loslaten is niet vergeten, maar liefdevol herdenken.

In deze tweedaagse workshop wordt u bewuster van uw houding en lichaamsenergie (Chi). Door de eenvoudige ontspanningsoefeningen ervaart u zelf hoe het met uw balans is gesteld. Tevens wordt u door het paard gespiegeld over hoe u met uw energie overkomt op het dier. Deze en meer inzichten zorgen ervoor dat u spierspanning, emoties en bepaalde gewoontes (waarvan u wellicht niet eerder bewust was)loslaat. U doorbreekt uw eigen veilige cirkel en leert deel uit te maken van een groter geheel. Ruimte, geluk en groei!

De aanwijzingen staan los van de klassieke dressuur, springen of andere disciplines.
Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben.


Uitgangspunten:

• leer spierspanning los te laten om meer 'ont'spannen te zijn,
• leer emotioneel los te laten voor een beter contact (met paarden),
• verbeter uw balans (op het paard) door een herontdekking van uw eigen innerlijke kracht,
• inzicht waarom een paard op een bepaalde manier op u reageert,
• meer bewustwording als begeleider en ruiter met paarden,
• ga voor ruimte, geluk en groei!

Reacties:
- 'Ik wist niet dat ademhaling zo belangrijk kon zijn. Ik voel me meer open en vrijer en dat laat ook direct aan mijn paard zien! Ik neem het mee in mijn lessen!
- 'Ik was al eerder gespiegeld in wie ik ben. Maar door op het paard te gaan zitten krijg je toch weer een andere verhouding. Erg confronterend en daardoor erg leerzaam!!!'
- 'Interessant wat dominantie, verlegenheid en controle-verlies van mensen bij paarden kan doen. Was zeker al de moeite waard om te kijken!'

Deze advertentie is geplaatst op 6-10-2011 en is 274 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: jannekebud
E-mail: info@jannekebuddendijk.com
Homepage URL: www.jannekebuddendijk.com
Woonplaats: Ewijk
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl