Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paddoc Paradise in Groningen

Korte omschrijving:

plek vrij voor 3 paarden/ponys in een al bestaande groep van 2 ruinen merrie. Voor meer info kan er gebeld worden met Laurinda 0618819047

Uitgebreide omschrijving:

Hallo Allemaal,
Plek vrij voor meerdere paarden/ponys in een Paddock Paradise
Paarden en ponys die die een plekje nodig hebben om bij te komen , niet meer te berijden zijn of mogen genieten van hun oude dag.
We hebben ruim 2 hectare weide met een 500 meter trail en 2 ruime en droge inloop schuilmogelijkheden met 24/7 toegang tot meerdere hooiplekken en 7 graasweiden!
Er zijn tevens 2 grote en 2 kleine stallen waarvan 2 stallen met de van een eigen paddock en weide. Het liefst willen we dat de paarden samen vrij kunnen rondlopen en niet alleen staan, maar soms kan het niet anders en dan is het fijn dat er stal mogelijkheid zijn .We hebben voor nu HELE mooie uitrij mogelijkheden naar het Midwolda bos, Het is voor de paarden plezierig dat ze gewoon lekker de laatste jaren rustig kunnen slijten bij ons Alle paarden zijn welkom.wel worden hoefijzers verwijderd. ,Wij rijden zonder bit en sluiten paarden niet opJouw paard of pony blijft jouw eigendom. Het hooi, de dierenarts, de hoefsmid elke 8 weken het jaarlijkse bezoek van de tandarts en andere medische kosten worden ook door de eigenaar betaald.
De training, weidegang, verblijf en verzorging zijn tegen minimale kosten. Ik ben dol op paardrijden, maar Horsmanship, loswerken, grondwerken en gymnastiseren aan de hand komt voor het paardrijden. Ik ben van mening dat er een goede balans bij paard en ruiter moet zijn voor er op gereden zou moeten worden.

We beheren ons eigen hooi van 2.5 Hectare weide in natuurreservaat. De Tjamme te Finsterwolde. Voor meer info kan er gebeld worden met Laurinda 0618819047 of kijk op www.horseangels.nl

Deze advertentie is geplaatst op 18-10-2011 en is 1267 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: auwra
E-mail: kouwe530@planet.nl
Homepage URL: www.horseangels.nl
Woonplaats: Midwolda
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl