Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardrijden in de Ardennen / Natural horsemanship

Korte omschrijving:

Bitloos rijden in de Belgische Ardennen. Stal Hoursinne is een organisatie die zich inzet voor paarden die moeilijk of geen huis kunnen vinden, deze paarden mogen oud worden bij ons en worden niet meer door geplaatst. Om enigszins de kosten van de paarden te dekken die extra zorg nodig hebben organiseren wij paardrijvakanties, waarbij respect voor het dier voorop staat. Onze paarden worden voornamelijk op stem gereden, bitloos en natuurlijk met een lange teugel. Verschillende rassen zetten zich in om jullie een avontuurlijke ontspannen vakantie te geven. Ze zijn vast op hun benen en weten deze erg goed te gebruiken in het ruige terrein van de Ardennen.

Uitgebreide omschrijving:

Paardvriendelijk rijden in de Belgische Ardennen en verblijven in jullie eigen compleet ingerichte vakantiehuis!

Stal Hoursinne heeft een groot aanbod van verschillende arrangementen het hele jaar door, van enkele uurtjes tot een week paardrijden.

We gaan rijden in een schitterende omgeving met enkel rust, natuur en kabbelende beekjes.

Dit zijn ritten waarbij respect voor het paard voorop staat.

De ritten zijn avontuurlijk en worden afgestemd op de ervaringen van de ruiters.

Alle jaargetijden hebben hun charmes, de bonte kleuren van de herfst en het bed van bladeren waar de paarden doorheen waden, de witte dekens en enorme ijspegels in de winter.
Het voorjaar met de frisse jonge blaadjes en de opkomende bloemen, de zomer met het heerlijke fruit aan de bomen wachtend tot deze geplukt worden en met zijn warme lange dagen waardoor je tot in de nacht uurtjes ritten bij ons kan rijden.

Nieuw bij stal hoursinne!

Voor groepen vanaf vier personen bieden wij de unieke mogelijkheid om te verblijven in jullie eigen compleet ingerichte vakantiehuis, dit arrangement kan in combinatie met een weekend, midweek of week paardrijden.

Natuurlijk kunnen wij ook een groep samenstellen en delen we mensen bij elkaar in die overeen komen qua leeftijd en ervaring. Voor het vakantiehuis moeten er wel minimaal vier aanvragen zijn.

Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie voor paarden.

Het huis is gelegen op zo n vijf a tien minuten rijden van onze stal en omgeven door rust, ruimte en natuur.

Maison: La vie animale is gelegen op een bijzondere locatie tegen de bosrand in het kleine dorpje Villers.

Het uitzicht vanaf jullie eigen terras is indrukwekkend en naast het terras hebben jullie een schitterende grote tuin tot jullie beschikking waar jullie in de avonduurtjes heerlijk kunnen barbecueën en een kampvuurtje kunnen maken.

De prijzen op basis van maison: La vie animale

Fullweekend 315 euro per persoon, dit is een arrangement incl 8 tot 10 uur paardrijden verdeeld over twee dagen. Fullmidweek 390 euro per persoon incl 13 tot 15 uur paardrijden verdeeld over drie dagen. Fullweek 675 euro per persoon incl 20 tot 25 uur paardrijden. Leerweek 775 euro per persoon, dit is een intensieve week waarin je de dagen gaat vullen met verzorging, ziektezorg, vrijwerken en paardrijden.

Voor arrangementen op basis van overnachting op onze slaapzaal bij de stal kunt u een kijkje nemen op de site van Stal Hoursinne

Informeer ook naar onze aantrekkelijke last minutes!

www.paardrijden-in-de-ardennen.be

Deze advertentie is geplaatst op 6-11-2011 en is 1403 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Trojka
E-mail: hoursinne@msn.com
Woonplaats: Grande Hoursinne
Land: Belgie




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl