Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Clinic en Seminar Balans; concept verbeterd

Korte omschrijving:

Osteopaat, MSFC zadelpasser en holistisch instructeur vertellen in een seminar over Balans vanuit hun vakgebied. Interactief en open! Clinic Tussen paardenrug en ruiterhand sluit hier op aan. Laat jouw paard, zadel en zit onder de loep nemen.

Uitgebreide omschrijving:

3 specialisten: osteopaat, MSFC zadelpasser en holistisch instructeur
1 onderwerp: Balans

"Tussen paardenrug en ruiterhand"
Een samenwerking tussen osteopaat, zadelpasser en holistisch instructeur

SEMINAR

·Wie: iedereen die meer wilt weten over de theorie achter in balans rijden
·Waar: op aanvraag in Gelderland
·Wanneer: vanaf februari 2012
·Duur: 3 uur incl. korte pauze
·Kosten: €50,-
·Inclusief: reader en bewijs van deelname

De basis begint bij een gezond paard, passend materiaal en een goede zit.

Inhoud:
Osteopaat Els Bach behandelt het fysiek van het paard en de invloed op het rijden. Blokkades, scheefheid en veel voorkomende lichamelijke problemen komen aan de orde en ze zal tips geven waarmee je het welzijn van je eigen paard goed in de gaten kunt houden. MSFC zadelpasser Fieke Branderhorst laat je zien en voelen waaraan je een goed zadel kunt herkennen en vertelt over type paarden en ruiters en daarbij correct passende zadels. Holistisch instructeur Mariska Sala vertelt over de ruiterhouding en laat je voelen wanneer je als ruiter vanuit een onafhankelijke zit in balans komt. Bij alledrie is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Wanneer je meer wilt leren over het fysiek van jouw paard, waar een passend zadel aan voldoet en hoe je een ontspannen onafhankelijke zit krijgt, is dit seminar voor jou!

CLINIC
·Wie: iedereen met een paard die eens geheel onder de loep wil worden genomen
·Waar: op aanvraag in Gelderland
·Wanneer: vanaf februari 2012
·Duur: een dag incl. pauzes
·Kosten: €95,-
·Inclusief: reader, bewijs van deelname seminar, verslag behandeling

Laat kleine probleempjes niet groot worden. Dit is het moment om drie specialisten advies te vragen.

Inhoud:
’s Ochtends volg je het seminar. Tijdens de clinic wordt iedere combinatie in een half uur behandeld. Tijdens de behandeling van paard, zadel en ruiter krijg je uitgelegd wat er ontdekt wordt en een eventuele oplossing gegeven. Dit alles komt in een verslag wat je na afloop toegezonden krijgt. Ruiters mogen geïnteresseerden meenemen.
Je leert blokkades in de rug voelen en kleine onregelmatigheden herkennen door een onderzoek van de osteopaat Els Bach. Zij legt uit hoe bepaalde blokkades zich uitten tijdens het rijden en wat hieraan te doen is met een behandeling en training. Ruiters krijgen de mogelijkheid hun zadel te laten controleren. MSFC zadelpasser Fieke Branderhorst van de Equinoom legt je uit waar een passend zadel aan moet voldoen voor jouw paard. Tot slot krijg je aanwijzingen en tips om je houding te verbeteren en helpt holistisch instructeur Mariska Sala je naar een ontspannen, onafhankelijke zit.

Vanaf 9 deelnemers en een geschikte binnenlocatie komen we naar jouw rijvereniging, pensionstal of een ruitersportcentrum bij jou in de buurt. Mariska Sala 06-19.02.55.35 librabalans@gmail.com www.librabalans.nl

Deze advertentie is geplaatst op 25-11-2011 en is 1788 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Equi Libra
E-mail: librabalans@gmail.com
Homepage URL: librabalans.nl
Woonplaats: Arnhem
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl