Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Adam Shereston in Den Haag, 21 april demo en 22/23 april traini

Korte omschrijving:

Aangezien het paasweekend door omstandheden niet door ging, komt Adam 21-23 april speciaal voor Ziggy naar Den Haag.

Uitgebreide omschrijving:

Helaas kon het paasweekend door omstandigheden niet door gaan. Daarom komt Adam Shereston van 21-23 april speciaal voor Ziggy naar Den Haag.

21 april 15h-18h, 10euro pp: interactieve demonstratie met 2 paarden (oa Ziggy)
22/23 april 9h30-18h 20euro pp: trainingsdagen met Ziggy

Aanmelden bij geertjedreyer@hotmail.com

Trainingdagen met Ziggy
Ziggy is een Fjord van 5 jaar. Hij is in het wild opgegroeid en op zijn tweede uit het natuurgebied gehaald. Zijn eerste ervaringen met mensen zijn helaas niet echt positief, hij heeft heel veel trauma?s opgelopen en met name halsters en touwen zijn een enorm struikelblok. Er is veel gebeurd de laatste jaren, maar helaas blijven er problemen waardoor Ziggy en de eigenaresse niet verder komen.
Adam heeft Ziggy niet eerder gezien. Tijdens deze dagen gaat hij met genoemde problemen en het trauma van Ziggy aan de slag.
Het is voor iedereen een verrassing hoe de sessies gaan verlopen en wat er aan het einde van de 2 dagen wordt bereikt.

Adam Shereston
Velen refereren naar Adam als een paardenfluisteraar omdat hij door zijn hooggevoeligheid daadwerkelijk in staat is om het 'gefluister' van een paard te horen. Dankzij deze gave heeft hij een unieke werkwijze ontwikkeld voor onze interactie met paarden. Een werkwijze waarbij het gaat om empathie en heldere communicatie door middel van gevoel, intu?tie, balans en timing.
In plaats van dominantie en druk werkt hij met de natuurlijke bereidwilligheid die paarden aanbieden wanneer zij onze vraag begrijpen. Hij leert ons over natuurlijk leiderschap, hoe je kunt synchroniseren met de bewegingen van je paard en hoe je deze kunt aanmoedigen. Het doel is het bereiken van een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, respect en wederzijds begrip.
Adams ?gevoels? benadering kan een positief verschil maken voor iedereen. Of je nu een wedstrijdruiter bent, ge?nteresseerd bent in Natural Horsemanship, of recreatief rijdt.
Meer informatie over Adam vind je op: www.adamshereston.com

Deze advertentie is geplaatst op 10-4-2012 en is 281 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Geertje
E-mail: sunny_nl@hotmail.com
Woonplaats: Den Haag
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl