Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Weidegang met stalling aangeboden Kootwijkerbroek

Korte omschrijving:

Weidegang en stalling op ca. 15 minuten stappen van bos en eindeloze ruiterroutes Veluwe. Zo mogelijk 24/7 buiten, mogelijk om in box te stallen. Buiten zal zijn overdag in de weide met max 6 paarden, 's nachts in paddock met slowfeeders met hooi.

Uitgebreide omschrijving:

weide

Wij hebben de mogelijkheid om een kleinschalige accommodatie te huren in Kootwijkerbroek met wei/stallen/gedraineerde buitenbak. Om dit te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar maximaal 3 gezellige stalgenoten met verantwoordelijkheidsgevoel die ook een "eigen" stal zoeken. De afstand vanaf de stal naar het bos is ongeveer 15 minuten stappen.

Wij hebben zelf 2 tinkers en een Shetlander. Onze voorkeur gaat uit naar gezellige mensen met een sociale pony/paard (geen hengsten). Daarnaast zou het leuk zijn als er iemand is die (schrale) weidegang zoekt voor een Shetlander als weidemaatje voor onze Shet.

Ons doel is om de paarden (zolang het weer en de weide het toelaten) volledig buiten te houden. Aan het einde van de middag gaan de paarden naar een ruime paddock met schuilstal waar ze onbeperkt hooi kunnen eten. Er zijn voldoende stallen aanwezig dus het is ook mogelijk je paard op stal te zetten.

We willen er een fijne locatie van maken waar we de paarden zo natuurlijk mogelijk willen houden. We zoeken stalgenoten die plezier hebben met hun paard en indien nodig mee willen helpen met (bij)voeren en evt binnen/buiten zetten van de paarden).

Je betaalt een vast bedrag van EUR.150,- per maand voor de kosten van weidegang, gebruik maken van de rijbak en een eigen stal. De kosten voor hooi, krachtvoer en vlas (indien gebruikt) zitten hier niet bij in en worden op basis van kostprijs verdeeld/doorberekend.

Lijkt dit je wat dan zien we je mailtje met info over jou en je paard graag tegemoet.

Deze advertentie is geplaatst op 16-5-2012 en is 1261 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Lianne van den Heuvel
E-mail: liannehvl@hotmail.com
Woonplaats: voorthuizen
Land: Nederland

weide

     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl