Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Barefoot hoofdstel gratis testen!

Korte omschrijving:

Test een Barefoot hoofdstel! Bevalt het systeem, de juiste maat, de kleur? Geen miskoop meer nu je hem eerst 7 dagen volledig hebt kunnen uitproberen :)

Uitgebreide omschrijving:

Syringa

Veel mensen die de overstap naar bitloos rijden willen maken, vinden het erg moeilijk om een keuze te maken in de verschillende systemen. Side-Pull of toch liever kaakgekruist? Het testen van een hoofdstel is ideaal om te kijken hoe jij en je paard het systeem ervaren.

Alle hoofdstellen van alle merken vallen qua maatvoering net iets anders. Niet erg als je paard overduidelijk klein of groot is maar wat nu als het een twijfelgeval is? Erg handig dus als je even kunt testen of het de juiste maat is!

En als je dan toch aan het testen bent, gelijk maar even kijken of de kleur mooi bij het geheel past ;)

Op de website staan de testhoofdstellen die wij op dit moment hebben. Dit aanbod wisselt regelmatig. Ben je opzoek naar een hoofdstel wat er niet tussen staat, laat het dan weten!

Het testen van een hoofdstel is geheel gratis! Als je hem via de post wilt ontvangen betaal je alleen de verzendkosten :) Afhalen is mogelijk en als je dichtbij woont kom ik ook graag bij je paard langs!

http://www.tevoetentepaard.nl/TestHoofdstel
info@tevoetentepaard.nl

* vind Te voet & Te paard leuk op Facebook. Alleen op FB vind je de eenmalige Voucher Codes voor korting op je aankopen!
http://www.facebook.com/tevoetentepaard

Deze advertentie is geplaatst op 16-7-2012 en is 510 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Soraya85
E-mail: soraya_beverwijk@hotmail.com
Land: Nederland

Syringa
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl