Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Rijden vanuit het paard gezien 13 mei

Korte omschrijving:

Rijden vanuit het paard gezien Op 13 mei houden we aan de Dokter Larijweg 85 in Ruinerwold een workshop ‘Rijden vanuit het paard gezien’. Eigenlijk is rijden allesbehalve natuurlijk. Een paard wordt niet geboren met een zadel op z’n rug, en al helemaal niet met een ruiter. Omdat deze onnatuurlijke belasting bij het paard voor veel problemen kan zorgen, is het goed je bewust te zijn van wat je gewicht en lengte met het paard doen. Tijdens de workshop krijgen mensen met eigen paard elk een uur les. Er wordt voornamelijk gewerkt aan houding, werken met gewicht, sturen en stoppen op een paardvriendelijke manier. Kortom: het paard in alle gangen controleren met je lichaam, waarbij teugels alleen worden gebruikt in nood. Door de oefeningen op de grond word je je bewust van wat bepaalde hulpen van jou precies met het paard doen.

Uitgebreide omschrijving:


Rijden vanuit het paard gezien
Op 13 mei houden we aan de Dokter Larijweg 85 in Ruinerwold een workshop ‘Rijden vanuit het paard gezien’.

Eigenlijk is rijden allesbehalve natuurlijk. Een paard wordt niet geboren met een zadel op z’n rug, en al helemaal niet met een ruiter. Omdat deze onnatuurlijke belasting bij het paard voor veel problemen kan zorgen, is het goed je bewust te zijn van wat je gewicht en lengte met het paard doen.

Tijdens de workshop krijgen mensen met eigen paard elk een uur les. Er wordt voornamelijk gewerkt aan houding, werken met gewicht, sturen en stoppen op een paardvriendelijke manier. Kortom: het paard in alle gangen controleren met je lichaam, waarbij teugels alleen worden gebruikt in nood. Door de oefeningen op de grond word je je bewust van wat bepaalde hulpen van jou precies met het paard doen.

Programma:
11.00: openingswoord
11.15: uitleg rijden en evenwicht
12.00: uitleg rijden en lichaamstaal
12.30: pauze
13.00: groepsles oefenen houding
13.30: les 3 personen
15.00: pauze
15.15: les 3 personen
17.00: afsluiting
Aanmeldingen en info
www.clerx.nl/jvdpoel
stichtingpaardenmetplezier@hotmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 4-5-2006 en is 621 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mursi
E-mail: trudyvdpoel@hotmail.com
Woonplaats: Ruinerwold
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl