Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardvriendelijke stalling in Garderen;24/7 Paddock Paradise

Korte omschrijving:

Wij hebben een plekje vrij op onze paardvriendelijke stal! De paarden staan 24/7 buiten, met voldoende ruimte om te schuilen (4 schuilstallen!) voor elk paard. We maken gebruik van het 'paddock paradise-idee'; we hebben een groot looppad ("track") aangelegd om beweging zoveel mogelijk te stimuleren en op die manier verveling tegen te gaan. De paarden krijgen -onbeperkt!- supermooi ruwvoer uit slowfeeders (zeer fijnmazige nette in hooibakken) en 's morgens en 's avonds krachtvoer (naar wens).

Uitgebreide omschrijving:

Wij hebben een plekje vrij op onze paardvriendelijke stal!

De paarden staan 24/7 buiten, met voldoende ruimte om te schuilen (4 schuilstallen!) voor elk paard. We maken gebruik van het 'paddock paradise-idee'; we hebben een groot looppad ("track") aangelegd om beweging zoveel mogelijk te stimuleren en op die manier verveling tegen te gaan.
De paarden krijgen -onbeperkt!- supermooi ruwvoer uit slowfeeders (zeer fijnmazige nette in hooibakken) en 's morgens en 's avonds krachtvoer (naar wens).

In de zomer staan de paarden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weides. In de winter staan zij 24/7 in het paddock paradise, maar hebben bij mooi weer ook gras.

Alles is verlicht en er is stromend water, niks primitiefs dus. We hebben een afgesloten zadelkamer m?t wasmachine, een grote ruimte voor je spullen/dekens/voer/kar/etc, met een zitplaatsje met thee enzo.

We hebben een 20x40 buitenbak met zeer goede verlichting. Deze is doorgaans te gebruiken, maar bij veel regenval wel wat nat. We zitten op 1km stappen van de rijvereniging waar je gebruik kunt maken van de binnenbak en rijlessen. Op verschillende plekken kun je de bossen in, de dichtstbijzijnde ingang zit op zo'n 600meter.
Vanaf hier kun je alle kanten op; wij rijden endurance en kunnen hier uitermate goed trainen.

We vragen 125euro voor een kaal plekje. In de wintermaanden komt daar nog zo'n 40euro aan hooi bij, in de zomermaanden minder (dan hooien we eigen land+paarden hebben gras). Krachtvoer is voor eigen rekening, maar kunnen we wel halen.
Je hebt te maken met slechts 2 eigenaren; lekker kleinschalig dus. Het zou fijn zijn als 1 a 2x per week uit kunt mesten, voor de rest wordt alles gedaan en hoef je alleen maar van je paard te genieten.
Honden welkom.

LET OP: eventueel gratis stalling (enkel verbruikskosten hooi), in ruil voor 5x per week uitmesten (2 kruiwagentjes per dag).

Mail gerust voor meer info.
Foto's:
http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/stalling-en-weidegang/m624670556-paardvriendelijke-stalling-in-garderen-24-7-paddock-paradise.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr&pageNum=1&pos=1

Deze advertentie is geplaatst op 10-12-2012 en is 1295 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Simmie
E-mail: mandy.simba@gmail.com
Woonplaats: Veluwe
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl