Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Cursus Miranda van de Schuur, Aalsmeer NH 3 en 17 maart 2013

Korte omschrijving:

Voor iedereen iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar kennis over paarden. Voor mensen die hun horsemanship willen onderhouden en verdiepen, maar ook voor dressuurruiters, paardentrainers, menners, etc. Iedereen die zich in communicatie met paarden wil verdiepen en vanuit positiviteit wil trainen.

Uitgebreide omschrijving:

De eerste dag is zondag 3 maart dit is grondwerk.
De tweede dag is zondag 17 maart, ook met rijden.

Het is 55,- euro per persoon per dag, excl. lunch (koffie/thee is wel aanwezig).

We beginnen om 10:00 uur en het duurt tot ongeveer 16:00 uur.

Voor meer info en aanmelden kun je terecht bij Myra Schrauwers tel: 06-23 27 05 14

De cursus wordt gegeven aan de Oosteinderweg 547a in Aalsmeer NH

Info over Miranda:

Bij Paardenplezier staat alles in het teken van het vergroten van je kennis van het paard en jezelf om zo tot een maximale harmonie te komen tussen mens en paard. Miranda van de Schuur leert je beter met paarden te communiceren en ze fysiek te trainen.

Werken in maximale vrijheid, het begrijpen van leiderschap en lichaamstaal van mens en paard

Miranda (1968) heeft al meer dan 20 jaar ervaring met paarden. Haar kennis van het paardrijden, de omgang met paarden, hun gedrag, gezondheidsproblematiek en de verschillende trainingsmethoden heeft zij in de loop der jaren opgedaan in diverse opleidingen, clinics, cursussen en workshops.

Miranda is instructrice Centered Riding level II en Hollistisch- en Intergrated instructeur. Miranda gebruikt de Centered riding methode, ontwikkeld voor Sally Swift, om een heldere communicatie te bereiken tussen paard en ruiter. Ze integreert haar kennis van de anatomie van mens en paard met het creatieve gebruik van mentale beelden in haar paardrijlessen om zo lichaamsbewustzijn bij de ruiter te ontwikkelen. Wanneer je je bewust bent van wat je doet en wat het effect daarvan is op het paard, kun je bepaalde patronen vervangen en verbeteren. Op deze manier ontstaat er een betere balans en co?rdinatie bij paard en ruiter, waar beide zich beter bij zullen voelen. Deze methode kan natuurlijk ook toegepast worden in het springen; centered jumping.
Naast het Centered Riding is Miranda ook geschoold in de klassieke dressuur, waarin zij 18 jaar lang les heeft gehad van Ria de Groot, oprichtster van Hofstede Oostrijk en de Holistische Academie voor Mens en Paard in Delfgauw.

Bij Paardenplezier kan je naast rijlessen ook terecht voor andere trainingen met je paard: werken aan de enkele of de dubbele lounge, werken aan de hand, vrijwerken, communicatie, massage en TTouch. Door al deze technieken te integreren kun je je paard op de meest uiteenlopende manieren trainen. Je kan een zeer divers trainingprogramma samenstellen waar jij en je paard samen een betere balans van krijgen. Hierdoor zullen jullie meer plezier aan het rijden beleven.

Miranda combineert haar kennis van trainen, bewegen en communiceren met liefde, geduld en respect voor zowel het paard als de ruiter. Haar manier van werken is zeer paard- en mensvriendelijk.

Voor wie?

Voor iedereen iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar kennis over paarden. Voor mensen die hun horsemanship willen onderhouden en verdiepen, maar ook voor ruiters, paardentrainers, menners, etc. Iedereen die zich in communicatie met paarden wil verdiepen en vanuit positiviteit wil trainen.

Deze advertentie is geplaatst op 10-1-2013 en is 474 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: SabineS
E-mail: s.schrauwers@hotmail.com
Telefoon 1: 06-23270514
Telefoon 2: 020-6410562
Woonplaats: Aalsmeer
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl