Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Bijrijder gezocht voor leuke Merens in omgeving Bloemendaal

Korte omschrijving:

Ik zoek een ervaren bijrijder voor mijn Merens paardje Raya voor 2 of 3 dagen in de week, die ook bij wil dragen in de kosten. Raya is een lieve, eigenwijze, gevoelige koudbloed merrie van 7, met stokmaat 1.46 en een bijzonder karakter. Ze heeft een geduldige, ervaren ruiter nodig die geinteresseerd is om een lange termijn relatie met haar op te bouwen, sterk in zijn/haar schoenen staat, en liefst ook kennis heeft van Natural Horsemanship technieken (bijv. Parelli of Tellington Jones) Raya is nog volop aan het leren, als je bewust omgaat met de uitdagingen van haar type paardenkarakter heb je het leukste en grappigste paard ter wereld aan haar. Als de klik er is kun je lekker met haar naar buiten en ook meedoen aan diverse evenmenten.

Uitgebreide omschrijving:

Raya 1

Ik zoek een ervaren bijrijder voor mijn Merens paardje Raya voor 2 of 3 dagen in de week, die ook bij wil dragen in de kosten.

Raya is een lieve, eigenwijze, gevoelige koudbloed merrie van 7, met stokmaat 1.46 en een bijzonder karakter. Ze heeft een geduldige, ervaren ruiter nodig die geinteresseerd is om een lange termijn relatie met haar op te bouwen, sterk in zijn/haar schoenen staat, en liefst ook kennis heeft van Natural Horsemanship technieken (bijv. Parelli of Tellington Jones)

Raya is nog volop aan het leren, als je bewust omgaat met de uitdagingen van haar type paardenkarakter heb je het leukste en grappigste paard ter wereld aan haar. Als de klik er is kun je lekker met haar naar buiten en ook meedoen aan diverse evenmenten.

Deze advertentie is geplaatst op 26-2-2013 en is 504 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Josselien Janssens
E-mail: josselien@live.com
Land: Nederland

Raya 1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl