Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lezing over de Atletische Rijkunst te Vinkega, toegang gratis

Korte omschrijving:

Tijdens de lezing over de Atletische Rijkunst wil ik je graag inzicht geven hoe de training een positief effect kan hebben op de gezondheid van je paard. Hoe je door middel van de training veel blessures kan voorkomen, maar ook hoe je sommige psychische, fysieke en rijtechnische problemen kunt oplossen door bepaalde oefeningen toe te passen. De toegang is gratis, iedereen is welkom!

Uitgebreide omschrijving:

Tijdens de lezing over de Atletische Rijkunst wil ik je graag inzicht geven hoe de training een positief effect kan hebben op de gezondheid van je paard. Hoe je door middel van de training veel blessures kan voorkomen, maar ook hoe je sommige psychische, fysieke en rijtechnische problemen kunt oplossen door bepaalde oefeningen toe te passen.

Ik zal dieper ingaan op de oorzaak van veel vormen van kreupelheid en verzet bij paarden.

Mijn doel is mensen bewuster maken van hoe het paardenlichaam werkt en waar we rekening mee moeten houden op het moment dat we onnatuurlijke arbeid van het paard vragen.

Naast de benodigde kennis over de anatomie en de biomechanica van het paardenlichaam, zal ik je deze avond tevens inzicht geven in een chronologisch fitness systeem voor je paard. Dit helpt jou als personal trainer van je paard, bewuster en gerichter je paard te trainen. Je leert te werken aan een stevige fundering, zodat het lichaam goed word ondersteund en tevens in staat is om de zwaardere dressuuroefeningen uit te voeren, zonder hierdoor schade aan o.a. de gewrichten op te lopen.

Deze manier van trainen sluit aan bij de natuurlijke mogelijkheden van het paardenlichaam. Er word dan ook absoluut geen gebruik gemaakt van enige vorm van hulpteugels. De Atletische Rijkunst is tevens zeer geschikt voor mensen die bitloos willen trainen.

Heb je een paard met psychische, fysieke of rijtechnische problemen? Of ben je op zoek naar een harmonieuze manier van samenwerken met je paard en tegelijkertijd zijn welzijn te vergroten m.b.v. training? Dan ontmoet ik je graag op donderdag 28
maart!

http://www.atletischerijkunst.nl/archief/88-lezing-in-vinkega.html

Deze advertentie is geplaatst op 11-3-2013 en is 291 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique de Rijk
E-mail: info@atletischerijkunst.nl
Homepage URL: www.atletischerijkunst.nl
Telefoon 1: 06- 466 388 38
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl